Gorilla Technology Merilis Penyata Kewangan Tahunan Penuh untuk 2023

(SeaPRwire) –   LONDON, Mei 17, 2024 — Gorilla Technology Group Inc. (NASDAQ: GRRR) (“Gorilla” atau “Syarikat”), penyedia global penyelesaian dalam Intelligence Keselamatan, Intelligence Rangkaian, Intelligence Perniagaan dan teknologi IoT, hari ini mengumumkan pengeluaran laporan kewangan tahunan yang diaudit untuk 2023 dalam bentuk 20-F mereka dengan SEC.

“Kami telah mengukuhkan kedudukan kami dalam landskap AI dan ini hanyalah permulaan,” kata Jay Chandan, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Gorilla. “Prestasi kewangan cemerlang kami dan momentum bertujuan untuk menetapkan pentas untuk pencapaian yang lebih besar lagi pada 2024, kerana kami telah mengukuhkan kedudukan kami dalam landskap AI. Dengan saluran jualan yang kuat dan strategi berfokus kepada kecemerlangan operasi dan kepuasan pelanggan tanpa tandingan, kami bersedia untuk pertumbuhan berterusan. Kami tidak hanya hadir di satu negara, satu bidang menegak, atau dengan satu pelanggan. Kami telah meluaskan jangkauan kami di seluruh Asia Tenggara, India, UK dan EU yang lebih luas, MENA, dan Amerika Selatan – semuanya dalam tempoh kurang 18 bulan. Inisiatif AI yang dipacu strategik dan perluasan agresif kami, termasuk projek yang memecahkan seperti melaksanakan Analisis Video Lanjutan yang menyeluruh di Hospital Rama di Thailand, melaksanakan Penyatuan Keselamatan Pintar Bandar Raya dalam kerjasama dengan Kerajaan Colombia dan menggerakkan inovasi bandar pintar melalui pakatan kami dengan Thames Freeport di UK, memperluaskan kehadiran pasaran dan kehebatan teknologi kami. Selain itu, perkongsian kami dengan MTI untuk menubuhkan loji pembuatan terkini di Mesir menggambarkan komitmen kami untuk menggalakkan kemajuan teknologi dan pertumbuhan ekonomi di rantau ini.”

Jay terus berkata: “Perkongsian dengan pemimpin industri seperti Lanner, Hailo dan Red Hat telah meningkatkan lagi keupayaan kami, membolehkan kami mengintegrasikan penyelesaian AI terkini merentasi pelbagai sektor. Dengan Lanner, kami melancarkan Peranti Penyatuan Keselamatan, memanfaatkan AI untuk pengesanan ancaman masa nyata dan analisis lanjut. Perkongsian kami dengan Hailo menghasilkan Pembangun E-300 AI Pinggiran, mampu memproses sehingga 24 saluran analisis video, meningkatkan kelajuan dan ketepatan inferens. Melalui perkongsian kami dengan Red Hat, kami sedang merevolusikan Penyelesaian Kerajaan Pintar Penyatuan Keselamatan menggunakan Red Hat OpenShift untuk infrastruktur awan berskala, selamat. Inisiatif ini memperkukuhkan kedudukan kami dalam AI dan komitmen kami untuk menyediakan teknologi maju dan berkesan. Ketika kami bergerak ke hadapan, komitmen kami untuk memberikan nilai luar biasa kepada pelanggan dan pemegang saham akan memacu kami ke puncak yang belum pernah dicapai. Dan ini hanyalah permulaan!”

Maklumat lanjut dan penyata kewangan penuh boleh didapati pada 20-F yang difailkan Rabu, selepas pasaran tutup, di laman web SEC di .

Tentang Gorilla Technology Group Inc.

“Memberdayakan Masa Depan Anda”

Gorilla, beribu pejabat di London UK, adalah pembekal global penyelesaian dalam Intelligence Keselamatan, Intelligence Rangkaian, Intelligence Perniagaan dan teknologi IoT. Gorilla menyediakan pelbagai penyelesaian termasuk Bandar Raya Pintar, Rangkaian, Video, Penyatuan Keselamatan dan IoT merentasi sektor terpilih Kerajaan & Perkhidmatan Awam, Pembuatan, Telekom, Runcit, Pengangkutan & Logistik, Kesihatan dan Pendidikan.

Visi Syarikat adalah untuk memberdayakan masa depan yang terhubung melalui teknologi inovatif dan transformasi. Gorilla membayangkan dunia di mana sambungan lancar melampaui sempadan, melimpahkan kehidupan, industri dan masyarakat.

Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Kenyataan Masa Depan

Kenyataan akhbar ini mengandungi “kenyataan masa depan” dalam makna “perlindungan selamat” di bawah Private Securities Litigation Reform Act 1995. Keputusan sebenar Gorilla mungkin berbeza daripada jangkaan, anggaran dan ramalannya dan oleh itu, anda tidak harus bergantung kepada kenyataan masa depan ini sebagai ramalan peristiwa akan datang. Perkataan seperti “menjangka”, “anggar”, “projek”, “anggaran”, “ramal”, “mengantisipasi”, “berniat”, “mungkin”, “akan” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan masa depan sedemikian. Kenyataan masa depan ini termasuk, tanpa had, kenyataan mengenai kepercayaan kami tentang pendapatan masa depan, keupayaan kami untuk menarik perhatian pelanggan dan pelabur, keupayaan kami untuk membiayai operasi ketika kami melaksanakan perubahan strategik untuk mengejar peluang yang lebih besar dan margin yang lebih tinggi dalam Penyatuan Keselamatan, jangkaan kami untuk beralih ke untung dalam suku yang akan datang, keutamaan segera kami, perubahan strategik Gorilla untuk membolehkannya mengejar projek lebih besar dengan keterangan pendapatan yang lebih baik, kontrak Gorilla dengan Kerajaan Mesir, keupayaan Gorilla untuk memenangi projek tambahan dan melaksanakan kontrak definitif yang berkaitan dengannya, bersama-sama dengan risiko-risiko lain yang dinyatakan di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam Borang 20-F Gorilla yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) pada 15 Mei 2024 dan yang termasuk dalam mana-mana penyata masa depan Gorilla dengan SEC. Kenyataan masa depan ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang signifikan yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada keputusan yang dijangka. Kebanyakan faktor ini berada di luar kawalan Gorilla dan sukar diramal. Sekiranya satu atau lebih risiko atau ketidakpastian ini merealisasikan, atau asumsinya didapati salah, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang ditunjukkan atau dijangka oleh kenyataan masa depan tersebut. Pembaca dinasihatkan untuk tidak bergantung sepenuhnya kepada mana-mana kenyataan masa depan, yang hanya berlaku pada tarikh dibuat. Gorilla tidak berkewajipan untuk mengemaskini kenyataan masa depan untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas tarikh dibuat kecuali diperlukan oleh undang-undang atau peraturan yang berkenaan.

Hubungan Pelabur:
Cody Fletcher
The Blueshirt Group untuk Gorilla
+1 (434) 251-7165

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.