Genius Group akan Menganjurkan Panggilan Pelabur Genius pada 21 Mac 2024 Memberikan Panduan Kewangan Selepas Penggabungan dan Landasan 2024 yang Dikemas Kini

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 15 Mac 2024 — Genius Group Limited (NYSE American: GNS) (“Genius Group” atau “Syarikat”), pemimpin pendidikan edtech dan kumpulan pendidikan, mengumumkan bahawa ia akan menganjurkan Panggilan Pelabur Maya Langsung pada Khamis, 21 Mac 2024, bersama Ketua Pegawai Eksekutifnya, Roger Hamilton, dan Ketua Pegawai Eksekutif FatBrain AI, Peter Ritz.

Mesyuarat maya ini akan diadakan sebagai Livestream YouTube, dan akan merangkumi:

  • Strategi Pertumbuhan Selepas Penggabungan – Jalan ke sasaran 100 juta pelajar
  • Pelan Bandar Genius – Jalan ke sasaran 100 Bandar Genius
  • Produk AI Dipertingkatkan & Perkongsian – Pelan ke sasaran pendapatan $1 bilion
  • Kemas Kini Tindakan Undang-undang
  • Panduan Kewangan 2024 Disediakan Semula
  • Sesi Soal Jawab untuk menjawab pertanyaan pemegang saham

Untuk memastikan semua pertanyaan dijawab, kecuali yang berkaitan dengan prosiding undang-undang yang Peguam nasihati tidak patut dijawab, semua soalan pemegang saham perlu dihantar terlebih dahulu ke alamat emel .

Maklumat Webcast:

Masa: Khamis, 21 Mac 2024, jam 4:30 petang ET / 4:30 pagi SGT

Webcast: Kami akan menyiarkan langsung panggilan pelabur di YouTube melalui pautan .

Rakaman tersedia akan diarkibkan di dan YouTube melalui pautan di atas.

Tentang Genius Group

Genius Group ialah pemimpin kumpulan Edtech dan pendidikan entrepreneur, dengan misi untuk mengganggu model pendidikan semasa dengan kurikulum pembelajaran seumur hidup berpusatkan pelajar yang menyediakan pelajar dengan kemahiran kepimpinan, keusahawanan dan kehidupan untuk berjaya. Melalui platform pembelajarannya, GeniusU, Kumpulan Genius mempunyai anggota sebanyak 5.4 juta pengguna di 200 buah negara, daripada usia awal hingga 100 tahun.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati

Notis Pelabur

Pelaburan dalam sekuriti kami membabitkan risiko tinggi. Sebelum membuat keputusan pelaburan, anda perlu mempertimbangkan dengan teliti risiko, ketidakpastian dan kenyataan prospektif yang dinyatakan dalam Laporan Tahunan Kami Bagi Tahun Kewangan Berakhir 31 Disember 2022, yang diedarkan pada 6 Jun 2023 dan 3 Ogos 2023. Sekiranya berlakunya mana-mana risiko ini, perniagaan, keadaan kewangan atau prestasi operasi kami mungkin mengalami kesan. Dalam hal ini, nilai sekuriti kami mungkin menurun, dan anda mungkin kehilangan sebahagian atau keseluruhan pelaburan anda. Risiko dan ketidakpastian yang kami huraikan bukanlah satu-satunya yang dihadapi kami. Faktor risiko tambahan yang belum diketahui atau dianggap tidak material oleh kami juga boleh menjejaskan operasi perniagaan kami. Selain itu, prestasi kewangan masa lalu mungkin bukan penunjuk yang boleh dipercayai bagi prestasi masa depan, dan corak sejarah tidak boleh digunakan untuk meramalkan keputusan pada masa akan datang. Lihat “Kenyataan Prospektif” di bawah.

Kenyataan Prospektif

Kenyataan yang dibuat dalam kenyataan akhbar ini termasuk kenyataan prospektif dalam maksud Seksyen 27A Akta Sekuriti 1933, seperti yang dipinda, dan Seksyen 21E Akta Bursa Sekuriti 1934. Kenyataan prospektif boleh dikenal pasti melalui penggunaan perkataan seperti “mungkin”, “akan”. “dirancang”, “harus”, “dijangka”, “menganggarkan”, “terus” atau ungkapan berbanding. Kenyataan prospektif sedemikian secara semula jadi tertakluk kepada risiko, trend dan ketidakpastian tertentu, kebanyakannya yang Syarikat tidak dapat ramalkan dengan tepat dan sebahagian yang mungkin tidak dapat diramalkan sama sekali dan melibatkan faktor yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada yang dirancang atau disarankan. Pembaca dinasihatkan untuk tidak bergantung sepenuhnya kepada kenyataan prospektif ini dan dinasihatkan untuk mempertimbangkan faktor-faktor yang disenaraikan bersama-sama dengan faktor tambahan di bawah tajuk “Faktor Risiko” dalam Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 20-F, seperti yang mungkin disupplement atau diubahsuai oleh Laporan Syarikat Asing Swasta pada Borang 6-K. Syarikat tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemaskini atau melengkapi kenyataan prospektif yang menjadi tidak tepat kerana peristiwa, maklumat baru atau sebaliknya.

Hubungan Pemberita

Pelabur:
Solomon Bamidele, Hubungan Pelabur
E-mel:

Pelabur AS:
Dave Gentry
RedChip Companies Inc
1-800-RED-CHIP

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.