Genius Group akan Hadir di Sidoti Micro Cap Conference

(SeaPRwire) –   Singapura, 3 Mei 2024 — Genius Group Limited (NYSE American: GNS) (“Genius Group” atau “Syarikat”), penyedia terkemuka penyelesaian pendidikan digital pertama berdaya AI, hari ini mengumumkan bahawa ia akan menyertai Sidoti Micro Cap Conference secara maya Rabu, 8 Mei dan Khamis, 9 Mei 2024.

Syarikat dijadualkan untuk membentangkan pada Rabu, 8 Mei pada pukul 10:00 pagi waktu Timur. Untuk mengakses penyampaian sila lawati . Ahli Pengurusan dan Lembaga juga akan tersedia untuk menganjurkan pertemuan peribadi dengan pelabur yang diluluskan sepanjang persidangan.

Untuk mendaftar untuk pertemuan peribadi, sila hubungi .

Mengenai Genius Group
Genius Group (NYSE: GNS) adalah penyedia terkemuka penyelesaian pendidikan digital pertama berdaya AI, mengganggu sistem pendidikan tradisional yang sangat berstandar dengan kurikulum pembelajaran yang fleksibel dan sepanjang hayat untuk pelajar moden. Genius Group melayani 5.4 juta pengguna di lebih 200 negara, menyediakan kurikulum peribadi untuk individu, syarikat dan kerajaan. Platform berdaya AI yang komprehensif ini menawarkan program untuk pendidikan K-12, kursus universiti yang disahkan dan kursus kemahiran untuk entrepreneur. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Hubungan Pelabur:
Brian M. Prenoveau, CFA
Pengarah Urusan
MZ Group – MZ North America
(561) 489-5315

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.