FOSSiBOT DT2 Rugged Tablet Unleashes With 22000mAh Battery 66W Flash Charge and 20+256GB Memory

(SeaPRwire) –   New York, NY, Dec. 05, 2023 — FOSSiBOT, bintang muda dalam teknologi tahan lasak, dengan bangganya memperkenalkan , sebuah tablet tahan lasak yang menetapkan piawaian industri. Dengan pelbagai ciri terkini, FOSSiBOT DT2 bakal merevolusikan landskap tablet tahan lasak.

Konfigurasi Memori Tahap Atasan: 20GB RAM + 256GB ROM

Menetapkan piawaian baharu, FOSSiBOT DT2 mempunyai 12GB RAM yang hebat disertai dengan 256GB storan dalaman yang luas. DT2 menyokong UFS3.0 & LPDDR4X dalam ingatan kilat, menawarkan prestasi lebih kuat sambil mengurangkan penggunaan tenaga. Untuk fungsi yang dipertingkatkan, tablet ini mempunyai 12GB RAM dengan pilihan Tambahan RAM 8GB, bersama-sama dengan 256GB ROM yang boleh ditambah sehingga 2TB TF Tambahan, memastikan storan mencukupi untuk data kerja penting.

Prestasi Tanpa Banding dengan Prosesor MediaTek Helio G99 Octa-core

FOSSiBOT DT2 berada di puncak prestasi, menampilkan prosesor MediaTek Helio G99 Octa-core dengan rangkaian 2x Cortex-A76 2.2GHz dan 6* Cortex-A55 2.0GHz. Dengan proses 6nm dan kelajuan saat sehingga 2.2GHz, G99 ialah prosesor 4G MediaTek yang paling canggih, memastikan pemprosesan pelbagai tugasan dan responsif untuk profesional di persekitaran yang menuntut.

Tonton Video:

Hayat Bateri Tanpa Praseden dengan Bateri 22000mAh dan 66W Cas Cepat

Menjalani hari kerja yang menuntut menjadi mudah dengan bateri gergasi 22000mAh FOSSiBOT DT2, menyokong lebih 75 hari masa nadir. Pengecas 66W tablet memastikan cas cepat, mengecas sepenuhnya bateri dalam masa menakjubkan 2 jam dan 50 minit – cas paling cepat di kalangan tablet tahan lasak, melepasi yang lain yang hanya membawa maksimum 33W. Dengan 15 minit cas, DT2 membolehkan anda menonton filem 120 minit.

Tangkap Setiap Butiran dengan Kamera 64MP+32MP Terbaik

Dilengkapi dengan kamera depan Sony 32MP dan kamera belakang luar biasa Samsung 64MP, FOSSiBOT DT2 menetapkan piawaian emas untuk konfigurasi kamera di kalangan tablet tahan lasak 4G. Ini ialah konfigurasi kamera tertinggi yang tersedia di kalangan tablet tahan lasak. Sama ada mendokumenkan keadaan tapak atau mengadakan persidangan video berresolusi tinggi, pengguna boleh bergantung kepada keupayaan imej tanpa banding tablet kuasa ini.

Skrin 2K 10.4″ Kristal Jelas dan Pengalaman Bunyi Yang Memukau

FOSSiBOT DT2 mempunyai Skrin Incell Besar 2K 10.4 inci yang menakjubkan, memberikan pengalaman visual jelas kepada pengguna. Mendukung skrin, tablet ini dilengkapi dengan 4 Kotak Pembesar Suara, menghasilkan pengalaman bunyi stereo yang meningkatkan penglibatan pengguna dalam setiap tugasan.

Konektiviti Terkini dan Sistem Pengoperasian

FOSSiBOT DT2 direka untuk sambungan licin dengan sokongan WiFi 6, menawarkan pengalaman rangkaian laju kilat. Berjalan pada sistem pengoperasian Android 13.0 terkini, tablet ini memastikan keselarasan dengan aplikasi dan perisian terkini.

Dibuat Kukuh untuk Sebarang Persekitaran

Direka untuk menangani keadaan paling sukar, FOSSiBOT DT2 diluluskan IP68/IP69K Tahan Air, Debu dan Gegaran. Tablet ini juga mempunyai langkah keselamatan canggih dengan Kunci Cap Jari dan Pengenalan Muka, memberikan pengguna cara selamat dan cekap untuk mengakses peranti mereka.

Ketersediaan dan Penetapan Harga

FOSSiBOT DT2 akan tersedia untuk dibeli di pada harga terendah $239.99 daripada harga runcit $299.99 mulai Disember 11-Disember 15. Dan jualan di untuk DT2 ialah $269.99 daripada $299.99 sehingga Disember 17.

Tentang FOSSiBOT

FOSSiBOT ialah pelopor dalam penyelesaian teknologi tahan lasak, komited untuk menyediakan profesional dengan peranti kukuh yang unggul dalam persekitaran mencabar. Dengan fokus kepada prestasi, kekuatan lasak dan teknologi terkini, FOSSiBOT terus melangkah sempadan apa yang mungkin dalam sektor teknologi tahan lasak.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Joanna Chen
marketing-at-fossibot.com