EveLab Insight lanjutkan capaiannya ke pasaran Eropah di Cosmoprof Bologna

Gerai EveLab Insight di Cosmoprof Bologna

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 10 April 2024 — Ratusan pengunjung secara peribadi telah mengalami masa depan analisis penjagaan kulit di gerai EveLab Insight di Cosmoprof Bologna. Pertunjukan teknologi dan inovasi ini menandakan pelancaran strategi pertumbuhan pantas ke dalam segmen penjagaan kulit butik di Eropah yang sedang pesat membangun.

Platform utama EveLab Insight, Eve V, telah dipamerkan bagi para pengunjung untuk menganalisis lebih daripada 40 dimensi kulit wajah mereka dalam masa kurang daripada tiga puluh saat. Pakar penjagaan kulit dan peminat kecantikan bersemangat untuk berinteraksi dengan platform yang disokong oleh sains dan memahami bagaimana hasil analisis dapat menghubungkan kepada saranan produk yang diperibadikan, rutin penjagaan kulit khusus, atau bahkan proses R&D.

“Di EveLab Insight, kami komited untuk merevolusikan penjagaan kulit melalui sains dan peribadi,” tegas Michel Lin, Pengurus Pembangunan Perniagaan Kanan bagi Eropah. “Misi kami adalah untuk memperkasa pengguna dengan wawasan kulit yang tepat dan saranan yang diperibadikan.”

Memanfaatkan penyelidikan berdedikasi selama bertahun-tahun dalam pembelajaran mendalam, kecerdasan buatan, dan teknologi berkaitan kulit, EveLab Insight telah membangunkan sekumpulan alat analisis kulit inovatif yang menawarkan ketepatan dan ketepatan yang tiada tandingan. Dari penganalisis genggam hingga platform yang digerakkan oleh AI, rangkaian penawaran syarikat yang komprehensif memenuhi keperluan kepelbagaian pengguna dan jenama.

“Teknologi kami, yang disokong oleh pangkalan data kukuh bagi lebih daripada sepuluh juta imej berlabel, membolehkan kami untuk menyediakan wawasan dan solusi yang amat berharga bagi pengguna dan jenama,” terang Michel.

Dengan Cosmoprof Bologna yang menjadi platform penting bagi peluasan EveLab Insight ke pasaran Eropah, syarikat ini bersedia untuk meneruskan perjalanan inovasinya dan memberi impak pada skala global. Tatkala industri kecantikan merangkul sains, ketelusan, dan pengindividualan, EveLab Insight tetap berada di barisan hadapan, memimpin ke arah kulit yang lebih sihat dan berseri untuk semua.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai EveLab Insight dan teknologi analisis kulitnya yang perintis, layari dan sertai pergerakan ke arah kecemerlangan penjagaan kulit yang diperibadikan.

Mengenai EveLab Insight

EveLab Insight membongkar kebenaran asas di sebalik kulit yang hebat. Platform analisis kulit kami yang maju mampu untuk mengukur hingga 40 dimensi kulit wajah dan menghadirkan ketepatan dan peribadi yang belum pernah terjadi sebelumnya untuk penjagaan kulit. Kami memberdayakan pengguna untuk memantau kesehatan kulit mereka sekaligus membantu jenama kecantikan terkemuka dalam menciptakan rejimen penjagaan kulit khusus dan memantau keberkesanan produk.

EveLab Insight menggabungkan AI dan analisis berbasis bukti untuk mendorong kemajuan sains penjagaan kulit. Kami bermitra dengan jenama penjagaan kulit yang diakui secara global untuk memperkaya proses R&D mereka dan meningkatkan sistem saranan produk mereka. Dengan membuat sains kulit yang kompleks menjadi mudah dipahami dan dimengerti oleh konsumen, kami memupuk kesetiaan merek yang lebih kuat. Pendekatan inovatif kami memperkuat keunikan masing-masing merek, menawarkan dimensi kulit khusus dan teknik analisis yang menyorot spesialisasi mereka. Di EveLab Insight, kami lebih dari sekadar perusahaan teknologi; kami adalah kekuatan pendorong untuk era baru dalam penjagaan kulit – yang menyatukan sains, kecantikan, dan pemberdayaan konsumen.

Hubungi:

Daisy Zhang

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.