ENT TERRACE AKIHABARA Hotel oleh Lead Real Estate Co., Ltd Menerima Booking.com’s Traveller Review Awards 2024

(SeaPRwire) –   TOKIO, 8 April 2024 — Lead Real Estate Co., Ltd (Nasdaq: LRE) (“LRE” atau “Syarikat”), pemaju hartanah mewah Jepun termasuk rumah individu dan kondominium di seluruh Tokyo, Wilayah Kanagawa dan Sapporo, hari ini mengumumkan bahawa Booking.com telah memberikan Anugerah Ulasan Pelancong 2024 kepada Syarikat untuk Hotel ENT TERRACE AKIHABARA, dengan skor 9.5 daripada 10.

Anugerah Ulasan Pelancong Booking.com ialah senarai berprestij hartanah antarabangsa berdasarkan lebih daripada 308 juta ulasan pelanggan. Skor ulasan untuk anugerah ini berdasarkan purata semua ulasan pelanggan yang diterbitkan di laman web dan aplikasi Booking.com antara 1 Disember 2020 dan 30 November 2023. Skor ulasan akhir dikira pada 1 Disember 2023 berdasarkan ulasan yang diterima dalam tiga tahun sebelumnya.

“Pengiktirafan Booking.com mewakili komitmen kami untuk menyediakan kemewahan, gaya dan keselamatan hotel yang paling maju, mencipta pengalaman tak terbanding untuk pelanggan dalam segmen industri hotel Jepun ini,” kata Ketua Eksekutif, Encik Eiji Nagahara.

“Hartanah kami ENT TERRACE AKIHABARA, yang dibuka kepada pelanggan pada Februari 2023, menunjukkan komitmen berterusan kami untuk membangunkan hartanah dan pengalaman cemerlang untuk perjalanan jangka panjang. Kami sangat terhormat menerima anugerah ini, memandangkan hartanah itu hanya beroperasi selama sepuluh bulan pada 2023, dan kami akan terus membangunkan hartanah pada tahap kepakaran ini,” tambah Encik Eiji Nagahara.

ENT TERRACE AKIHABARA, terletak di Daerah Chiyoda di Tokyo, menerima penarafan “Luar Biasa” daripada Booking.com, dengan skor 9.5 daripada 10 berdasarkan 347 ulasan sejak pembukaannya pada Februari 2023. Hotel itu terletak di kawasan berprestij tepat di hadapan Kuil Kanda Myojin dan menawarkan pelanggan lapan bilik mewah, luas dan bergaya, setiap satunya menduduki satu tingkat seluas kira-kira 40 meter persegi. Selain itu, lokasi hotel ini adalah ideal kerana ia berjalan kira-kira 5 minit ke Akihabara (Suehirocho) dan berjalan kira-kira 3 minit dari stesen “Suehirocho” di Laluan Ginza. Ini adalah hotel kedua yang dibangunkan Syarikat untuk jenama ENT TERRACE, dengan yang lain terletak di Asakusa.

Akihabara terkenal sebagai kawasan di Jepun yang terkenal dengan elektronik. Ia menjadi rumah kepada banyak kedai elektronik, kedai produk IT, dan institusi yang didedikasikan kepada anime, manga dan permainan, yang tersebar di kalangan daerah-daerah. Selain itu, terdapat kuil untuk “cosplayers”, yang merujuk kepada orang berpakaian kostum idola dan watak anime. Ia juga pusat budaya idola dan menarik banyak pelawat dari seluruh dunia.

Memandang ke hadapan, pengurusan Syarikat bertekad untuk menubuhkan LRE sebagai rantai penginapan jangka panjang mewah terkemuka di Jepun, dengan rancangan untuk membuka hotel di Ginza dan Asakusabashi pada 2025. Di luar Tokyo, Syarikat mempunyai lebih daripada sepuluh projek hotel sedang berjalan, termasuk lokasi di Ise, Izumo dan Kawaguchiko.

Mengenai Lead Real Estate Co., Ltd

Lead Real Estate Co., Ltd ialah pemaju hartanah mewah Jepun termasuk rumah individu dan kondominium di seluruh Tokyo, Wilayah Kanagawa dan Sapporo. Selain itu, Syarikat mengoperasikan hotel di Tokyo dan menyewa unit bangunan apartmen kepada pelanggan individu di Jepun dan Dallas, Texas.

Misi Syarikat adalah untuk melayani pelanggan dengan menawarkan gaya hidup mewah, selamat dan bergaya. Visi Syarikat adalah untuk mengamalkan pendekatan Kaizen (penambahbaikan berterusan) untuk mengusahakan penambahbaikan operasi, dan memanfaatkan rumah-rumah mewah dan kedudukan pasaran yang diiktiraf secara kebangsaan dalam pasaran hartanah mewah di Tokyo, Wilayah Kanagawa dan Sapporo untuk mencipta platform urus niaga global yang membolehkan akses ke kondominium mewah Jepun serta kondominium luar negara, termasuk di Amerika Syarikat dan Hong Kong.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di: .

Pernyataan Prospektif

Pernyataan dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan masa depan, rancangan dan prospek, serta apa-apa pernyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan fakta sejarah, mungkin merupakan “pernyataan prospektif” dalam maksud Private Securities Litigation Reform Act 1995. Perkataan “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “boleh”, “anggar”, “bertujuan”, “mungkin”, “merancang”, “berpotensi”, “meramal”, “seharusnya” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti pernyataan prospektif, walaupun tidak semua pernyataan prospektif mengandungi perkataan pengenalan ini. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang ditunjukkan oleh pernyataan prospektif tersebut disebabkan pelbagai faktor penting termasuk: ketidakpastian berkaitan dengan keadaan pasaran dan faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam penyata pendaftaran dan penyata-penyata lainnya di SEC.

Maklumat Hubungan:

Untuk Media dan Hubungan Pelabur:
Daisuke Takahashi
Ketua Pegawai Kewangan
Lead Real Estate Co., Ltd

+81 3-5784-5127

Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
1177 Avenue of the America’s, 5th Floor
New York, NY 10036
Pejabat: (646) 893-5835
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.