Encik Chengyuan Bie memimpin pasukannya ke Bandar Linyi untuk belajar dan bertukar-tukar pendapat

Encik Chengyuan Bie ialah Presiden Persatuan Usahawan Muda Bandar Rizhao dan pengerusi Kumpulan Perindustrian Antai Co. Ltd.Rizhao, Shandong 8 Sep 2023 – Presiden Persatuan Usahawan Muda Bandar Rizhao, pengerusi Kumpulan Perindustrian Antai Co. Ltd, Encik Chengyuan Bie, memimpin pasukan usahawan mudanya ke Bandar Linyi untuk belajar dan bertukar-tukar pendapat pada 31 Ogos yang lalu.

Acara ini telah dianjurkan untuk memberi peluang kepada usahawan muda di Rizhao dan Linyi peluang untuk belajar dan berkomunikasi, membina platform untuk kerjasama perniagaan, serta mempromosikan pencapaian lompatan pembangunan usahawan muda dari kedua-dua tempat secara mendalam.

Usahawan muda dari Rizhao dan Linyi telah mengadakan perbincangan, promosi industri dan pemerhatian lapangan.

Presiden Persatuan Usahawan Muda Bandar Rizhao, pengerusi Kumpulan Perindustrian Antai Co. Ltd, Encik Chengyuan Bie telah memberi ucapan dalam mesyuarat pertukaran pendapat. Encik Bie berkata, Linyi adalah bandar perniagaan dan logistik, yang mempunyai daya tarikan perniagaan yang kuat, ia menjadi contoh yang baik untuk perusahaan belajar. Sementara itu, Rizhao dan Linyi dihubungkan oleh gunung dan sungai yang sama, dan mempunyai hubungan kemanusiaan. Kerjasama kedua belah pihak akan mempunyai prospek yang luas dan potensi yang besar.

Presiden Persatuan Usahawan Muda Bandar Rizhao, pengerusi Kumpulan Perindustrian Antai Co. Ltd, Encik Chengyuan Bie menandatangani Memorandum Kerjasama Inovasi Pembangunan Persatuan Usahawan Muda dengan Persatuan Usahawan Muda Linyi bagi pihak Persatuan Usahawan Muda Rizhao. Kedua-dua belah pihak akan menjalankan pertukaran tetap di sekitar topik melalui membina platform untuk kerjasama dan pertukaran, seperti pembangunan inovasi industri berkoordinasi, pembangunan integrasi budaya dan pelancongan, menggalakkan koordinasi rantaian industri dan mengoptimumkan pengagihan industri serantau. Pada masa yang sama, ia boleh membuat kedua-dua belah pihak berkongsi peluang strategik dan prospek di setiap wilayah, secara bersama membina perkongsian kerjasama mampan untuk mencipta, berkongsi dan menang-menang.

Langkah seterusnya, Persatuan Usahawan Muda Rizhao akan membina platform dan mencari pembangunan tanpa berbelok, meningkatkan tahap pengurusan perusahaan ahli. Mereka juga akan mengambil inisiatif untuk keluar bagi mengukuhkan kerjasama, membina platform untuk komunikasi perusahaan dan menjalankan banyak aktiviti secara berterusan, untuk berkhidmat kepada pembangunan usahawan muda secara berkesan, bagi menyediakan pentas yang luas untuk pertumbuhan perusahaan dan menyumbang kepada pembangunan ekonomi dan sosial serantau.