Edisi ke-5 Crypto Expo Dubai oleh HQmena dirancang untuk diadakan pada 20 dan 21 September 2023.

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 5 Sep 2023 – Pameran kripto diharapkan menjadi pentas utama untuk segala-galanya berkaitan blockchain dari sekarang. Pameran kripto kini mencari penaja, pameran dan rakan media untuk membawa dunia blockchain ke tahap seterusnya.
Tema utama edisi ini akan menjadi pertukaran, ICO, penyelesaian pembayaran, penyedia keselamatan, web3, penyedia kecairan NFT, dan lain-lain. Dengan penceramah Senarai-A, dan beberapa pakar peringkat tertinggi industri, memberikan wawasan yang paling kukuh. Crypto Expo Dubai akan meraikan satu batu loncatan yang hebat dan bertujuan untuk menyumbang secara ketara kepada penyempurnaan teknologi blockchain di peringkat global dengan menyampaikan idea dan ramalan masa depan di atas platform yang luar biasa dengan menghubungkan beberapa pemimpin blockchain yang paling berpengaruh. Pameran akan menampilkan 10,000+ Pedagang dan Pelabur, 60+ pembicara, 70+ penaja, 40+ rakan media, dan lebih daripada 100 Syarikat Kripto.
Terdapat peluang untuk pertemuan satu lawan satu antara pelabur dan permulaan blockchain semasa acara dua hari ini. Pada akhir pendedahan dua hari yang menakjubkan ini, satu Majlis Anugerah akan dianjurkan untuk menyanjung pakar kripto dan syarikat-syarikat yang mengambil bahagian dalam acara ini. Dengan acara ini, para hadirin akan dapat memahami, mencapai, dan bertukar pandangan dan pengetahuan dengan memperolehi beberapa kemahiran tangan pertama daripada pakar pasaran dengan peluang untuk komunikasi perniagaan ke perniagaan dan perniagaan ke pengguna. Kelebihan besar Crypto Expo Dubai adalah peluang rangkaian yang hebat yang timbul disebabkan oleh persekitaran santai.
Tempah tiket anda sekarang di https://cryptoexpodubai.com/
Laman Web Rasmi: https://www.blockchainexpo.com
Jangan lepaskan peluang ini!
B1GBTV adalah rakan media rasmi Blockchain Expo
Laman Web Rasmi B1GBTV: https://www.b1gb.tv
Media ContactB1GBTV
*****@gmail.com

https://www.b1gb.tv
Sumber: HQMena