DTD Enterprises, LLC’s Academy kini menawarkan lebih daripada 50 kelas pendidikan berterusan dalam talian.

Towson, Maryland 6 September 2023 – Akademi Pembangunan Tenaga Kerja, Pendidikan & Perniagaan DTD Enterprises, LLC mempunyai program yang memudahkan untuk mengambil kursus atas talian berkualiti tinggi dan mampu milik yang dikendalikan pengajar.

Peserta kursus ini boleh mendaftar atas dasar kasih sayang untuk belajar atau untuk memenuhi keperluan pendidikan berterusan. Kursus menawarkan forum pembelajaran yang menyeronokkan, mudah dan sangat interaktif. Tumpuan diberikan kepada mewujudkan komuniti sokongan yang mesra untuk pelajar dari semua peringkat umur.

Kursus pendidikan, perniagaan, tenaga kerja khusus DTD Enterprises, LLC Akademi Pembangunan Tenaga Kerja, Pendidikan & Perniagaan dan program pensijilan adalah sebahagian daripada katalog kursus atas talian secara langsung yang semakin bertambah dengan lebih daripada 300 kursus. Melalui pelajaran yang disediakan dengan baik, pengajaran atas talian oleh pakar, dan interaksi dengan rakan sekelas, peserta kursus ini memperoleh pengetahuan berharga mengikut kesesuaian masa mereka. Mereka mempunyai fleksibiliti untuk belajar mengikut kadar sendiri digabungkan dengan struktur dan sokongan yang mencukupi untuk menyelesaikan kursus. Dan mereka boleh mengakses bilik darjah 24/7 dari mana-mana dengan sambungan Internet.

Sesi baharu setiap kursus dijalankan setiap bulan. Ia berlangsung selama enam minggu, dengan dua pelajaran baharu dikeluarkan setiap minggu (sebanyak 12 pelajaran). Kursus ini sepenuhnya berasaskan Web dengan pelajaran, kuiz dan tugasan yang komprehensif. Seorang pengajar profesional yang dedicated memudahkan setiap kursus, menetapkan kadar pembelajaran pelajar, menjawab soalan, memberi maklum balas dan memudahkan perbincangan. Pelajar yang mencari keperluan pendidikan berterusan perlu berunding dengan penyelaras pembangunan profesional mereka.

Untuk keterangan lanjut, hubungi DTD Enterprises, LLC di 443-431-8943 atau lawati laman web mereka di www.ed2go.com/theiabt.

Hubungi:Kaitlin Harrisinfo@dtdenterprises.com

1 Olympic Paza Suite 900Towson, MD 21204443-431-8943

Media Contact

DTD Enterprises, LLC / Kaitlin Harris

info@dtdenterprises.com

4434318943

1 Olympic Place, Suite 900, Towson, MD 21051

http://www.dtdenterprises.com

Sumber: DTD Enterprises, LLC