Disney Cruise Line Sedia untuk Berlayar dari Sydney, Australia

Disney Wonder Sydney Australia

Disney Cruise Line akan menyelam laut perjalanan ‘Disney Magic at Sea’ dari pantai Australia untuk pertama kalinya dan memperkenalkan banyak aktiviti baru untuk semua.

Sydney, New South Wales 28 Okt 2023 ¬†–¬†Disney Cruise akan berlayar dari Australia untuk pertama kalinya pada 28 Oktober. Mereka telah mencapai tonggak baru dan melancarkan musim ‘Disney Magic at Sea’ dari pantai Australia. Perjalanan laut ‘Disney Magic at Sea’ di Australia dan New Zealand akan tersedia untuk keluarga. Dari pihak berkuasa, diketahui bahawa kapal laut akan terus berlayar pada bulan Februari 2024. Kapal laut akan berlepas dari pelbagai pelabuhan, yang terdiri daripada Sydney, Melbourne Brisbane, Australia, dan Auckland, New Zealand. Dengan kapal laut ini, penumpang akan dapat menjelajahi pelbagai tempat baru, yang akan menyeronokkan untuk semua.

Bersama-sama dengan itu, mereka juga boleh mengalami makanan lezat dan hiburan kelas dunia. Kali ini orang juga akan dapat melihat versi baru ‘Heroes Unite’ parti dek dan ‘Crush’s Totally Awesome Pool Party’. Pada parti kolam, akan ada Moana dan banyak watak Disney, Pixar, Star Wars, dan Marvel dengan cara yang sama sekali baru. Semua ini menjadikan perjalanan kapal laut jauh lebih menyeronokkan untuk semua. Perjalanan kapal laut ini akan menjadi pengalaman seumur hidup. Kapal laut ini akan kembali ke pantai pada tahun 2024. Dan selepas itu, Disney Cruise Line akan berlayar sekali lagi pada musim gugur 2024 dan akan kembali pada tahun 2025.

Ketika kapal laut itu kembali ke Australia, ia akan berlayar dari Vancouver, Kanada, ke Honolulu, Hawaii. Bersama-sama dengan itu, diketahui bahawa kapal laut juga akan berhenti di Kauai, Maui, Hawaii, dan Oahu. Dan dari Hawaii, semua akan pergi ke perjalanan transpasifik ke Sydney. Dalam perjalanan ini, destinasi akan terdiri daripada Fiji, Samoa Amerika, dan New Caledonia. Dengan Disney Cruise Line, seseorang akan dapat mengalami banyak perkara yang lebih besar daripada hidup. Dalam perjalanan menggembirakan ini, seseorang akan dapat berkeliling dunia bersama keluarga mereka. Oleh itu, perjalanan kapal laut akan menjadi pengalaman yang hebat untuk semua.

Media Contact

Daniel Martin

dm3805508@gmail.com

Sumber :Daniel Martin