Daryl Guberman Memdedahkan ANSI- ANAB Wuhan Bio-Level-4,Forensic,- Skema Pengesahan Makmal Lain

New York City, New York Oktober 31, 2023  –  Badan-badan Akreditasi Kualiti sedang beroperasi dalam keadaan yang mengejutkan dengan ikatan dan persatuan yang mengejutkan. ANSI-ANAB adalah contoh yang baik, terlibat dengan skema pensijilan makmal terkini yang hampir mustahil untuk dipercayai. Pakar industri dan autoriti Daryl Guberman membawa kebenaran kepada orang ramai dalam dua video baharu. Video yang bertajuk, “Underwriter Untuk Makmal Wuhan ANSI-ANAB Bertanggungjawab Kegagalan dalam Proses dan Protokol Makmal dan ” dipenuhi dengan maklumat yang hampir mustahil untuk dinafikan. Guberman, yang merupakan pengasas Guberman-PMC, membawa pengalaman luar biasa dalam bidang keakreditasi kualiti yang dimiliki oleh sedikit orang. Artikel ini menggambarkan kegagalan ANSI-ANAB dalam akreditasi makmal ANAB Menghentikan Akreditasi Makmal Jenayah DC (Sila ambil perhatian bahawa Makmal Jenayah DFS duduk di lembaga ANSI bersama FBI! https://www.forensicmag.com/574870-Update-ANSI-Suspends-DC-Crime-Lab-s-Accreditation/

Beliau juga seorang patriot Amerika yang komited yang memahami bahaya yang dibawa oleh sesuatu seperti pengaruh (atau kawalan) negara-negara bermusuhan seperti China, Iran, Pakistan dan lain-lain dalam bidang kualiti dan seterusnya.

“Skema pensijilan makmal ini benar-benar tidak dapat diterima dari segi yang terburuk,” ulas Guberman yang sentiasa berdaya upaya dan bersemangat. “ANSI, ANAB, dan semua organisasi yang berkaitan merupakan bahaya besar bagi negara kita dan juga syarikat-syarikat yang mereka akreditasi dengan buruk. Periksa video terbaru saya untuk melihat di sebalik tirai.” Guberman kemudiannya berkata bahawa pensijilan kualiti adalah tentang konsistensi dan Puan Pamela Sales, Naib Presiden Forensik di ANSI-ANAB dalam prosiding di Austin, Texas (2017) menyatakan “tiada set piawaian yang bersetuju secara umum yang harus diikuti oleh makmal forensik di seluruh negara. Sebaliknya, terdapat garis panduan tidak rasmi yang boleh dipilih oleh makmal untuk diikuti atau tidak” Lihat di sini: https://www.austinmonitor.com/stories/2017/09/austins-crime-lab-failure-points-national-crisis/, Secara dasarnya, menyatakan bahawa Makmal Kebangsaan dan Antarabangsa sedang dalam krisis, tetapi mereka masih mengeluarkan pensijilan. Satu contoh kegagalan antarabangsa berlaku di Wuhan, China di mana ketua IAF (Forum Akreditasi Antarabangsa) & juga CNAS (Perkhidmatan Akreditasi Kebangsaan China) Xiao Jianhua telah memperakui makmal tersebut (2017) yang telah gagal lihat di sini: https://www.news10.com/business/press-releases/ein-presswire/623363817/in-2018-diplomats-warned-of-risky-coronavirus-experiments-in-wuhan-lab-no-one-listened/.

Kebanyakan syarikat beroperasi dengan anggapan bahawa organisasi pensijilan kualiti besar adalah dijalankan oleh Amerika dan mempertimbangkan perkara seperti keselamatan dan kepentingan Amerika Syarikat ketika beroperasi.

Daryl Guberman

Daryl Guberman mempunyai kekayaan pengalaman selama empat dekad dalam bidang kualiti merentasi pelbagai sektor, termasuk aerangkasa, implan perubatan, bahan perubatan, percetakan, pengedaran plastik, perundingan, pelaksanaan NADCAP, dan perkhidmatan pensijilan. Kepakarannya melintasi sempadan industri, kerana beliau berjaya memberi nasihat kepada syarikat dari pelbagai sektor untuk mencapai penjimatan kos yang besar sambil memberi keyakinan terhadap kualiti produk dan perkhidmatan mereka.

Daryl Guberman dikenali secara meluas sebagai seorang pakar dalam bidang khusus seperti aerangkasa, implan perubatan dan bahan, dan percetakan. Beliau terkenal dengan pengetahuan mendalam dan komitmen yang tidak berbelah bagi piawaian kualiti dalam bidang ini.

Bagi mereka yang mencari nasihatnya atau ingin membincangkan projek potensi, Daryl Guberman senantiasa boleh dihubungi melalui telefon di 203-556-1493 atau e-mel di daryltqrs@yahoo.com. Anda boleh terus menghubunginya untuk menikmati kekayaan pengetahuannya dan pengalamannya.

Maklumat Hubungan:

Nama: Daryl Guberman

Syarikat: Guberman-PMC, LLC

Alamat: 1345 Barnum Avenue, Suite 306, Stratford, CT 06614

Telefon: 203-556-1493

Saluran UTUBE: https://www.youtube.com/@darylguberman4242/featured

E-mel: daryltqrs@yahoo.comdaryltqrs@yahoo.com

Hubungan Media

GUBERMAN-PMC,LLC

ceo@guberman-gpmc.com

http://g-pmcllc.com

Sumber :GUBERMAN-PMC,LLC