Dari Zenfinex ke Taurex, Broker Global Memperkenalkan Visi Berani Untuk Pedagang

PR Banners 06

Zenfinex, pemain kunci dalam industri perdagangan online, menandakan evolusinya dengan nama baru dan penekanan pada memberdayakan pedagang melalui alat maju dan teknologi milik sendiri.

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 18 Okt 2023 ¬†–¬†Broker global Zenfinex mengumumkan pemberian nama semula untuk perniagaan runcitnya ke nama baru Taurex – langkah yang diambil untuk mencerminkan komitmen syarikat untuk menawarkan ekosistem perdagangan yang kukuh kepada pedagang di seluruh dunia pada semua tahap.

Dari akarnya di London, broker dengan pantas meluaskan ke pasaran global utama termasuk MENA, Afrika, Asia, dan LATAM. Dalam tahun lepas, syarikat berusaha untuk memperbaiki jenama dengan aktif melibatkan diri dengan komuniti perdagangan global. Ini menetapkan landasan untuk peralihan transformasi Zenfinex ke Taurex.

“Jenama Taurex mewakili warisan kepakaran perdagangan kami sambil menyatakan komitmen kami untuk membawa penyelesaian perdagangan yang kukuh kepada pelanggan kami,” kata Nick Cooke, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Taurex.

“Landskap kewangan sentiasa berubah, dan akibatnya, pedagang memerlukan broker yang akan terus berkembang untuk memenuhi keperluan mereka yang semakin kompleks. Perubahan ini lebih daripada sekadar pemberian nama semula. Pada zaman di mana teknologi dan perdagangan semakin bertaut, matlamat kami adalah untuk terus meningkatkan pengalaman perdagangan secara bermakna dan memberi kesan dalam cara yang menguntungkan dan bermakna.

“Selama beberapa tahun kebelakangan ini, kami telah membina pasukan, teknologi dan perkongsian yang telah membantu kami untuk menajamkan visi kami untuk komuniti perdagangan global,” kata Alexandros Kritiotis, Ketua Pegawai Operasi Taurex. Menyediakan pengalaman perdagangan holistik dengan alat yang kukuh dan keselamatan, sementara masih cukup fleksibel untuk menyesuaikan diri dengan keperluan pengguna kami adalah penting untuk kejayaan kami. Peralihan ini ke Taurex mewakili keyakinan kami bahawa kami sudah bersedia untuk langkah seterusnya dalam menyampaikan visi itu.”

Membina atas asas kukuh Zenfinex untuk harga telus dan keselamatan yang kukuh, evolusi ke Taurex–diilhamkan oleh Latin ‘Taurus’ untuk kekuatan dan ‘Ex’ untuk pertukaran–bertujuan untuk mendefinisikan semula landskap perdagangan runcit. Taurex memperkenalkan perubahan yang dirancang untuk meningkatkan alam perdagangan, dengan menampilkan aplikasi perdagangan milik sendiri dan satu set alat yang sesuai untuk pedagang di seluruh lapangan. Matlamatnya adalah untuk berkembang dan meningkatkan pengalaman perdagangan secara keseluruhan dalam cara yang bermakna dan memberi kesan.

Dan sementara Taurex menyempurnakan pengalaman runcit, Zenfinex terus melayani sektor institusi, khusus dalam penyelesaian likuiditi berkualiti tinggi. Bersama-sama, matlamat mereka adalah untuk membentuk ekosistem perdagangan yang komprehensif yang menonjol untuk keluasannya dan kualiti.

Dibimbing oleh visi mereka untuk memberi inspirasi keyakinan kepada pedagang di seluruh dunia, dan misi untuk memberdayakan orang untuk mengambil alih perdagangan mereka, pemberian nama semula ke Taurex akan memperkuat penumpuan perniagaan terhadap pendidikan, inovasi, dan penyelesaian perdagangan milik sendiri.

Memahami peranan penting pengetahuan dalam kejayaan pedagang, Taurex menawarkan sumber pendidikan yang komprehensif termasuk webinar interaktif dan kursus yang diketuai oleh pakar industri.

Untuk menyokong pedagang dengan alat dan teknologi kelas atas, Taurex telah menubuhkan perkongsian strategik dengan Trading Central, Swiset, dan Acuity, pemimpin industri dalam penyelesaian perdagangan.

Untuk membina alam yang memberi keutamaan kepada orang dan sambungan, Taurex sedang membina komuniti global yang direka untuk menyambungkan pedagang baru dan berpengalaman dengan:

  • Mentor
  • Alat Perdagangan & Teknologi
  • Perdagangan Salinan
  • Bahan Pendidikan
  • dan di atas segalanya, persekitaran perdagangan lengkap

Mengenai Kami

Dapatkan maklumat lanjut mengenai Taurex dengan melawat tradetaurex.com.
Alamat Pejabat Berdaftar: F20, Tingkat 1, Eden Plaza, Eden Island, SeychellesUntuk sebarang pertanyaan berkaitan perdagangan dengan Taurex, sila hubungi kami di support@tradetaurex.com.

Media Contact

Taurex

fyusuf@tradetaurex.com

0555045400

F20, Tingkat 1, Eden Plaza, Eden Island, Seychelles

http://www.tradetaurex.com

Sumber :Taurex