Dapatkan Langkah kepada Keagungan Peribadi bersama Jurulatih Kehidupan Eric North, juga dikenali sebagai “Pejuang Kebahagiaan”

25C2 25A9 2BTony 2BPowell 2BHappiness 2BWarrior 2BEric 2BNorth 2BJanuary 2B8 252C 2B2021 6

New York City, New York Oktober 28, 2023 ¬†–¬†Semua orang sedar bahawa hidup tidak pernah adil dan penuh dengan kejutan yang tidak dijangka. Walau bagaimanapun, ia merupakan cabaran besar apabila hanya kesadaran tidak dapat membantu. Ia memerlukan pembangunan diri dan pendekatan terhadap kehidupan untuk hidup bukannya hanya hidup. Sebagai salah seorang jurulatih kehidupan yang paling berpengetahuan dan berpengalaman, Eric North kini hadir untuk menawarkan langkah-langkah Keagungan Peribadi yang boleh membantu setiap individu membesar secara organik. Beliau juga dikenali sebagai ‘The Happiness Warrior’ kerana beliau berjuang untuk kebahagiaan, bukan untuk dirinya tetapi untuk semua orang. Fakta bahawa kehidupan yang baik dipilih dan dilaksanakan dan bukannya diterima secara automatik masih belum jelas kepada banyak orang. Mereka yang sedar juga gagal mencapai tahap optimal kehidupan yang baik. Tiada lagi kebimbangan, kerana Eric kini hadir untuk menawarkan amalan yang boleh membantu menemui keagungan dalam diri.

Memandang kehidupan sebagai permainan, seseorang perlu mengatasi semua ketakutan dan mencari penyelesaian untuk halangan yang menghalang kemajuan. Ia bukan tentang menang atau kalah tetapi lebih kepada belajar dan mencari hikmah di setiap peringkat kehidupan. Penting untuk mempelajari apa yang membuat seseorang lebih kuat dalam kehidupan yang membantu untuk mencari kuasa baru yang dicipta sendiri. Mengejar keagungan boleh membantu mencari makna dan tujuan dalam kehidupan yang mungkin lebih daripada sekadar mencari rezeki. Memandang kehidupan sebagai perjalanan, sentiasa ada penemuan baru dan komitmen baru yang menanti. Menjadi diri teragung adalah kuasa dalam diri yang membenarkan seseorang untuk menghargai semua kemungkinan menarik dengan azam dan dedikasi.

Untuk mencapai keagungan, seseorang perlu menyedari apakah perkara-perkara baik dalam kehidupan yang memberikan perasaan keagungan. Dengan sikap dan minda yang betul, manusia boleh mendefinisikan diri mereka dengan lebih baik. Bahkan kemenangan kecil boleh membantu mencapai kejayaan yang lebih besar dalam kehidupan. Minda yang betul dan keyakinan diri membantu untuk mengenal pasti dan memilih keputusan yang betul dalam setiap langkah kehidupan. Keputusan yang dipilih dengan teliti itulah yang menawarkan akibat yang memberi impak. Kehidupan bukanlah sekadar kemajuan tetapi juga mengambil keberanian untuk melambatkan dan mengambil masa untuk menghargai perkara-perkara baik dalam kehidupan yang ada atau sentiasa ada. Beban dari masa lalu perlu diproses dan dimaafkan dengan pemikiran “Kehidupan yang lebih baik bermula hari ini.”

Kebenaran adalah unsur yang kuat dalam tindakan peribadi. Tiada seorang pun dilahirkan ke dunia ini dengan keadaan dan peluang yang sama. Ada yang segera ditindas dan ditolak oleh masyarakat dan kehidupan kelihatan suram. Yang lain dilahirkan ke dalam kehidupan penuh peluang dan pilihan melimpah. Sama ada ia akan membawa kejayaan atau kegagalan, bergantung kepada sikap dan minda yang ditetapkan untuk jurusan kehidupan kita. Mereka yang kuat dalam keyakinan peribadi, berani dan tidak takut menghadapi ketidakadilan atau kesukaran; boleh secara aktif membentuk nasib mereka melalui keazaman dan ketetapan hati tidak kira keadaan semasa. Ia memerlukan set nilai asas peribadi yang tidak bergoyang berasaskan kepercayaan, kebenaran, dan integriti. Kesediaan untuk melawan norma masyarakat yang menindas dan hidup kepada tahap penuh adalah kunci di sini.

Ia adalah proses pengesahan diri, keaslian, dan pendedahan kuasa peribadi yang berjalan melalui kehidupan. Kebanyakan orang takut untuk mendedahkan diri sebenar mereka dengan pemikiran bahawa mereka akan terdedah kepada kritikan dan celaan. Ketakutan dan halangan emosi yang tidak munasabah boleh menjaga keselamatan tetapi juga merosakkan pertumbuhan dan potensi seseorang. Ia seperti orang sebenar hanya berada di bawah permukaan dan menunggu untuk ditarik keluar dan ia hanya boleh dilakukan dengan hidup dalam kebenaran sambil memeluk nilai-nilai inti. Tidak perlu hidup dalam paradigma malu dan benci diri atau menyembunyikan bahagian indah jiwa dan roh kita apabila ia boleh diterima oleh setiap individu.

Sebagai ‘The Happiness Warrior”, Eric mempunyai pengetahuan yang mencukupi tentang cara untuk meneruskan pengejaran keagungan ini, dan untuk melakukannya, seseorang perlu mengetahui cara untuk mengaktifkan minda. Pemikiran bawah sedar dan emosi terdalam disorok oleh kekurangan kesadaran diri dan introspeksi. Walau bagaimanapun, mengikuti amalan yang betul boleh membantu untuk mencari tujuan, niat, dan kebahagiaan dalaman yang lebih besar dalam kehidupan. Pertama sekali, seseorang perlu menangani perasaan dan emosi yang dialami setiap hari tanpa mengabaikannya. Kedua, kehidupan bukan baik atau buruk. Ia bergantung kepada apa yang dibuat daripadanya. Penilaian dan malu tidak ada tempat dalam kehidupan yang benar-benar agung. Penting untuk ingat bahawa mencapai kemahiran kehidupan sepenuhnya adalah mustahil. Oleh itu, ia adalah proses berterusan. Dapatkan rahsia lebih lanjut tentang kehidupan dengan Eric North, aka ‘The Happiness Warrior’, di www.thehappinesswarrior1.com.

Media Contact

Tom Estey Publicity & Promotion

tomestey@icloud.com

518 248 6174

http://tomestey.com

Sumber :Tom Estey Publicity & Promotion