Credit One Bank Memberi Pengalaman yang Tidak Terlupakan kepada Para Veteran

C1B Logo RGB

Henderson, Nevada 5 Okt 2023 – Credit One Bank, tiang masyarakat Las Vegas, melayan empat veteran Las Vegas dari U.S.VETS – Las Vegas dengan pengalaman yang tidak dapat dilupakan di perlawanan Las Vegas Raiders pada Ahad, 24 September. Para veteran telah menikmati pengalaman peminat ulung, menerima akses sisi garis sebelum perlawanan, akses ke kelab Credit One Club yang menakjubkan dan akses lapangan selepas perlawanan.

“Credit One Bank telah menjadi rakan kongsi yang luar biasa kepada kami selama bertahun-tahun, dan kami hargai dedikasi berterusan mereka untuk menyokong misi kami,” kata Shalimar Cabrera, Pengarah Eksekutif di U.S.VETS – Las Vegas. “Kami sangat bersyukur kepada para veteran kami, dan program seperti ini adalah cara istimewa untuk membalas budi dan berterima kasih kepada mereka.”

Program Number One Fan mereka yang ketiga, Credit One Bank menggunakan pelbagai perkongsian mereka untuk memberi kembali kepada pelbagai aspek masyarakat. Di seluruh Nevada Selatan, Credit One Bank memberi mereka yang menghadapi kesukaran dan kesusahan peluang unik untuk melibatkan diri dengan pasukan kegemaran mereka dan menyertai permainan dengan cara baru dan menarik, seperti menyertai perarakan sebelum perlawanan Vegas Golden Knights atau mengadakan parti kolam di dek kolam di Las Vegas Ballpark.

“Kami sentiasa mencari cara baru untuk menyokong rakan kongsi kami di U.S.VETS, dan apabila peluang ini muncul, kami gembira dapat memasukkan mereka,” kata Christina Ortiz, Pengurus Sponsor di Credit One Bank. “Amat istimewa melihat semangat daripada mereka yang kami bawa ke perlawanan, dan kami teruja untuk meneruskan perkongsian ini bagi menyokong para veteran kami sebaik mungkin.”

# # #

Mengenai Credit One Bank:

Credit One Bank adalah salah satu penerbit kad kredit paling pesat berkembang di AS. Ditubuhkan pada tahun 1984 dan beribu pejabat di Las Vegas, Credit One Bank menawarkan spektrum penuh produk kad kredit termasuk kad tunai kembali dan mata, serta CD jumbo dan akaun simpanan hasil tinggi. Credit One Bank juga Kad Kredit Rasmi Las Vegas Raiders, NASCAR, WWE, Vegas Golden Knights, dan Best Friends Animal Society. Ketahui lebih lanjut di CreditOneBank.com, di Bilik Berita kami, atau di media sosial (@CreditOneBank) di Facebook, Instagram, Twitter, YouTube dan LinkedIn.

Maklumat Perhubungan

Terri Maruca | Gage Morgan | Julieana Tella

Kirvin Doak Communications

CreditOneBank@kirvindoak.com

702.737.3100

Credit One Bank Number One Fan Activation with U S Vets Las Vegas at Raiders Game Sept 2023

Media Contact

501009037023

*****@kirvindoak.com

7027373100

229 Glen Lee St

Welcome

Sumber: Kirvin Doak Communications