COVN Foundation TGCL ‘Anak Suruhan’ X ‘Beruang Teddy Korea’ Perjanjian MOU Telah Ditandatangani

(SeaPRwire) –   SEOUL, KOREA, 19 Mac 2024 — ‘Covenant Child’, permainan RPG terbiar oleh TGCL(The Game Changer Limited), COVN Foundation, hari ini mengumumkan bahawa ia telah menandatangani MOU dengan Teddy Bear Korea, yang memegang Teddy Bear IP, yang telah disayangi di seluruh dunia selama lebih 120 tahun.

Permainan mudah alih TGCL, ‘Covenant Child’, permainan P2E (Main untuk Peroleh) berdasarkan token COVN, akan mula Pembukaan Hebat tidak lama lagi, dan mereka melakukan segala yang terbaik untuk mempersiapkan langkah terakhir pembukaan supaya ramai pengguna boleh mengakses dan menikmati permainan dengan mudah melalui pelbagai acara, kandungan dan kemas kini berterusan.

Teddy Bear Korea, yang menandatangani MOU dengan TGCL, COVN Foundation, telah membangunkan teddy bear, yang mendapat perhatian dan kasih sayang global, ke dalam NFT dan berkembang ke pelbagai bidang seperti watak, kandungan, francais, rantaian blok dan permainan. Bermula dengan Muzium Teddy Bear, pelbagai kolaborasi dan baru-baru ini, perhiasan teddy dan perhiasan NFT kehidupan sebenar, Teddy Bear Korea menunjukkan watak sebenarnya sebagai IP terkenal yang telah disayangi sejak sekian lama dengan kemungkinan tanpa had.

Melalui MOU ini, mereka akan menggunakan watak masing-masing dan menjalinkan kerjasama organik antara platform NFT. MOU, yang tidak lama lagi akan memberi peluang kepada pemain untuk bertemu teddy bear menggemaskan dalam permainan ‘Covenant Child’, adalah langkah pertama ke arah pembangunan selanjutnya dan dijangka akan menjana sinergi melalui gabungan strategik.

Lebih banyak butiran boleh didapati melalui Medium rasmi Covenant Child.

Penghubung Sosial

Medium:

Twitter:

Discord:

Telegram:

Facebook:

YouTube:

Penghubung Media

Jenama: Covenant Labs CO., LTD.

Penghubung: Pengurus Pasukan

E-mel: support@covenantlabs.io

Laman web:

SUMBER: Covenant Labs CO., LTD.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.