Citylabs’ Syarikat Berkaitan, Covenantlabs, ‘Anak Perjanjian’ Pra-Pesanan Global OBT Akan Bermula

(SeaPRwire) –   SEOUL, KOREA, 4 Disember 2023 — Syarikat platform penyepaduan bandar pintar CityLabs’ (139050.KQ) syarikat bersekutunya, CovenantLabs, akan memulakan pra-pendaftaran ‘Covenant Child’ OBT, dari 7 Disember hingga 13 Disember.

Pra-pesanan OBT akan melalui laman web untuk pra-pesanan, dan ia akan disediakan kepada pengguna global.

Covenant Child telah mengadakan Pre-CBT dan CBT dua kali pada Mei dan Jun 2023 Semasa Pre-CBT, Covenant Child menganjurkan “COVN AIRDROP EVENT” di mana pemain diberi ganjaran COVN untuk mencapai matlamat tertentu. Semasa CBT, Covenant Child menganjurkan acara yang memberi ganjaran BUSD.

Pemain yang menyertai acara CBT ini yang memberi ganjaran BUSD, boleh mendapat ganjaran segera selepas menyiapkan acara, dan ganjaran untuk “COVN AIRDROP EVENT” akan diberikan mengikut kriteria matlamat selepas memulakan OBT.

‘Covenant Child’ yang dibangunkan oleh ‘CovenantLabs’ telah ditambah beberapa produk dalam aplikasi dan ciri P2E(Bermain untuk Mendapat), perkara ini memudahkan pengguna untuk menyertai permainan dan juga pembaruan ini menggalakkan pengguna untuk mempunyai motivasi dan penyerapan yang lebih tinggi. Pengguna boleh membeli NFT atau mendapat ganjaran dengan menukar mata kehormat yang diperoleh melalui permainan kepada barang permainan atau COVN Token dan boleh diperdagangkan kepada mata wang maya lain di pembekal aset maya.

“Kami cuba menyediakan ‘Covenant Child’ yang lebih mudah dan menyeronokkan kepada pengguna global yang memberi kasih sayang dan minat semasa CBT pada Jun,” kata seorang pegawai syarikat. “Juga kami telah menyediakan pelbagai acara yang lebih bermakna untuk pengguna global, oleh itu, sila sokong dan sertai permainan”

Untuk maklumat lanjut, anda boleh memeriksa melalui saluran rasmi Twitter, Discord, Telegram Covenant Child.

Media Contact

Company: Covenant Labs CO.,LTD.

Contact: Pasukan Media

Address: 153-32, Yesulgongwon-ro, Manan-gu, Anyang-si, Gyeonggi-do, Republic of Korea

Email:

Website:

SUMBER: Covenant Labs CO.,LTD.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.