Cheer Holding Unveils AI-Powered Metaverse Retail, Redefining the Future of Shopping with Next-Generation Innovation

(SeaPRwire) –   BEIJING, 05 Dis. 2023 – Cheer Holding, Inc. (NASDAQ: CHR) (“Cheer Holding,” atau “Syarikat”), pembekal utama infrastruktur internet mudah alih maju dan perkhidmatan pelantar, hari ini mengumumkan kemajuan yang menakjubkan dalam strategi runcit metaversenya. Dengan memanfaatkan teknologi terkini termasuk kecerdasan buatan, kembar digital, pengkomputeran awan dan blockchain, Syarikat bersedia untuk menghasilkan hasil nyata dan mendefinisikan semula masa depan membeli-belah dalam penyatuan Web 3.0 dan AI.

CHEERS Metaverse adalah platform revolusi yang dicipta dengan teliti untuk menyediakan pengalaman digital immersif yang tiada tandingannya. Dalam alam maya ini, pengguna boleh mengemudi dengan mudah melalui landskap dinamik yang mengintegrasikan runcit pintar, video atas permintaan, rangkaian sosial dan permainan. Dengan menyatukan domain fizikal dan maya dengan licin, platform pandangan jauh ini memberdayakan pengguna dengan pengalaman interaktif masa nyata. Melalui kuasa transformasi ekosistem bersepadu ini, generasi e-dagangan berikutnya muncul, menghubungkan pelbagai aspek konteks membeli-belah dalam talian dan luar talian. Setiap pengguna boleh memasuki senario peribadi, dilindungi oleh langkah-langkah privasi yang kukuh, dan terlibat dalam transaksi dengan kerahsiaan penuh.

Sebagai ahli yang bangga dari Sub-Persatuan Blockchain Persatuan Industri Maklumat Beijing, Cheer Holding berada di garis hadapan gangguan digital. Dengan inovasi dan teknologi sebagai daya pendorong, Syarikat bergerak ke era pertumbuhan eksponen baru. CHEERS Metaverse mewujudkan komitmen yang tidak berbelah bagi menyediakan pengalaman digital terkini, merangsang inovasi dan memacu evolusi ekonomi digital.

Mengenai Cheer Holding, Inc.

Sebagai pembekal utama infrastruktur internet mudah alih generasi seterusnya dan perkhidmatan pelantar di China, Cheer Holding komited untuk membina ekosistem digital yang mengintegrasikan “pelantar, aplikasi, teknologi dan industri” ke dalam sistem kohesif, dengan itu mencipta persekitaran perniagaan baharu yang terbuka untuk web3.0 yang memanfaatkan teknologi AI. Syarikat sedang membangunkan ruang kongsi 5G+VR+AR+AI yang berlandaskan teknologi terkini termasuk blockchain, pengkomputeran awan, realiti terluas dan kembar digital.

Portfolio Cheer Holding merangkumi pelbagai produk dan perkhidmatan seperti Awan Pintar Polaris, CHEERS Telepathy, Platform Terbuka CHEERS, CHEERS Video, CHEERS e-Mall, CheerReal, CheerCar, CheerChat, Platform E-dagangan Kumpulan Membeli CHEERS Fresh, Institut Penyelidikan Inovasi Digital, CHEERS Livestreaming, siri rancangan hiburan, matriks video pendek IP dan lebih banyak lagi. Penawaran ini menyediakan pelbagai senario aplikasi yang menyatukan unsur “dalam talian/luar talian” dan “maya/realiti” dengan licin.

Dengan “CHEERS+” sebagai teras ekosistem Cheer Holding, Syarikat komited untuk menyatukan dan memperkukuh daya saing intinya, dan mencapai pertumbuhan berterusan dan boleh skala jangka panjang.

Kenyataan Selamat

Beberapa kenyataan yang dibuat dalam penerbitan ini adalah “kenyataan prospektif” dalam maksud “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Undang-Undang Persekutuan Amerika Syarikat mengenai Litigasi Sekuriti Swasta 1995. Apabila perkataan seperti “anggaran”, “projek”, “mengharapkan”, “meramalkan”, “merancang”, “berniat”, “mencari”, “mungkin”, “akan”, “harus”, “masa depan”, “mencadangkan” dan variasi perkataan atau ungkapan yang sama (atau versi negatif perkataan atau ungkapan tersebut) digunakan dalam penerbitan ini, ia bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini bukan jaminan prestasi masa depan, keadaan atau keputusan, dan melibatkan beberapa risiko, ketidakpastian, anggapan dan faktor penting lain yang diketahui dan tidak diketahui yang boleh menyebabkan keputusan sebenar atau hasil berbeza secara material daripada perbincangan dalam kenyataan prospektif. Faktor penting termasuk keupayaan untuk menguruskan pertumbuhan; keupayaan untuk mengenal pasti dan mengintegrasikan pengambilalihan masa depan; keupayaan untuk memperoleh pembiayaan tambahan pada masa depan untuk membiayai pengeluaran modal; perubahan am dan keadaan perniagaan; kos atau faktor lain yang memberi kesan negatif kepada keuntungan kami; litigasi yang melibatkan paten, harta intelek, dan perkara lain; perubahan mungkin dalam persekitaran perundangan dan peraturan; pandemik atau epidemi; berlakunya sebarang peristiwa, perubahan atau keadaan lain yang boleh menjejaskan keupayaan Syarikat untuk terus membangun dengan jayanya pusat pengalaman metaverse barisnya; kemungkinan bahawa Syarikat mungkin tidak berjaya membangunkan baris perniagaan barunya disebabkan, antara lain, perubahan dalam persekitaran perniagaan dan pembangunan teknologi, persaingan, perubahan peraturan, atau faktor ekonomi dan dasar lain; gangguan atau gangguan perniagaan lain yang mungkin mempengaruhi operasi produk dan perkhidmatan kami; kemungkinan bahawa baris perniagaan baru Syarikat mungkin terjejas oleh faktor ekonomi, perniagaan dan/atau persaingan lain; faktor risiko, ketidakpastian dan faktor lain yang dinyatakan dalam dokumen yang difailkan oleh Syarikat dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat dari semasa ke semasa, termasuk Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 20-F yang difailkan dengan SEC pada 22 Mac 2023, sebagaimana yang dipinda. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemas kini atau mengubahsuai kenyataan prospektif, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali diperlukan oleh undang-undang berkenaan.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Wealth Financial Services LLC
Connie Kang, Rakan Kongsi
E-mel: ckang@wealthfsllc.com
Tel: +86 1381 185 7742 (CN)

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.