CDT Environmental Technology Investment Holdings Limited Mengumumkan Penutupan Tawaran Awam Permulaan

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, April 22, 2024 — CDT Environmental Technology Investment Holdings Limited (“CDT”), syarikat yang mereka reka bentuk, membangunkan, mengeluarkan, menjual, memasang, mengendalikan dan menyelenggara sistem rawatan sisa dan menyediakan perkhidmatan rawatan sisa di China, mengumumkan penutupan penawaran awam saham awalnya sebanyak 1,500,000 saham biasa pada harga penawaran awam $4.00 setiap saham, sebelum potongan dan komisen agen pengumpul, menghasilkan hasil kasar $6,000,000, sebelum potongan dan komisen agen pengumpul dan perbelanjaan penawaran. Penawaran ini diadakan atas dasar komitmen tegas. Kesemua saham biasa ditawarkan oleh CDT.

Saham biasa diluluskan untuk senarai di Pasaran Modal Kecil Nasdaq dan memulakan perdagangan di bawah tanda CDTG pada April 18, 2024.

WestPark Capital, Inc. (“WestPark Capital”) adalah pengurus buku tunggal untuk penawaran. CDT telah memberi agen pengumpul opsyen selama 45 hari untuk membeli sehingga 225,000 saham biasa tambahan pada harga penawaran awam awal, kurang potongan dan komisen agen pengumpul, untuk meliputi alokasi berlebihan, jika ada.

Pendaftaran kenyataan di Borang F-1 (Fail No. 333-252127), sebagaimana yang diubahsuai, termasuk prospektus berkaitan dengan penawaran, telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC), dan telah diisytiharkan sah oleh SEC pada 29 Mac 2024. Penawaran saham biasa hanya dibuat melalui prospektus. Salinan prospektus muktamad berkaitan dengan penawaran boleh diperolehi di laman web SEC di dan juga boleh diperolehi daripada WestPark Capital, Inc., 1900 Avenue of the Stars, Suite 300, Los Angeles, CA, 90067, atau melalui emel di .

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh CDT dengan SEC untuk maklumat yang lebih lengkap mengenai CDT dan penawaran. Kenyataan akhbar ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli, dan tidak ada jualan saham ini dalam mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang di mana tawaran, permintaan, atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa tersebut.

Mengenai CDT Environmental Technology Investment Holdings Limited

CDT, beribu pejabat di Shenzhen, China, adalah syarikat rawatan sisa yang mereka bentuk, membangunkan, mengeluarkan, menjual, memasang, mengendalikan dan menyelenggara sistem rawatan sisa dan menyediakan perkhidmatan rawatan sisa di China. Untuk maklumat lanjut, lawati laman web CDT di .

Mengenai WestPark Capital, Inc.

WestPark Capital adalah bank pelaburan penuh yang memberi tumpuan kepada sektor pertumbuhan seperti kesihatan, perisian, teknologi, bioteknologi, perkhidmatan kewangan, pembuatan, produk pengguna, media dan industri telekomunikasi, antara kategori lain. WestPark Capital menyediakan perkhidmatan kewangan korporat yang menyeluruh, termasuk penawaran awam awal, penawaran lanjutan, ATMs, Penawaran Terdaftar (RD), CMPOs, penempatan swasta, SIPOs dan nasihat kewangan korporat. Maklumat tambahan mengenai WestPark Capital boleh didapati di atau melalui emel di .

CDT Contact

CDT Environmental Technology Investment Holdings Limited
Yunwu Li, Ketua Eksekutif dan Pengerusi Lembaga Pengarah
86-0755-86667996

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.