Burning Rock Menjadualkan Pengeluaran Kewangan Suku Ketiga 2023 pada 30 November 2023

(SeaPRwire) –   GUANGZHOU, China, Nov. 20, 2023 — Burning Rock Biotech Limited (NASDAQ: BNR dan LSE: BNR, “Syarikat” atau “Burning Rock”), sebuah syarikat yang memberi tumpuan kepada aplikasi teknologi penjujukan generasi seterusnya (NGS) dalam bidang onkologi tepat, hari ini mengumumkan bahawa ia merancang untuk mengeluarkan keputusan kewangan suku tahun ketiga 2023 sebelum pasaran AS dibuka pada 30 November 2023.

Sila daftar terlebih dahulu untuk persidangan menggunakan pautan yang disediakan di bawah dan sertai 15 minit sebelum persidangan, menggunakan nombor penelefon peserta dan ID pendaftar unik yang akan disediakan semasa pendaftaran.

PRE-REGISTER LINK:

.
Selain itu, siaran langsung dan arkib web persidangan akan juga tersedia di laman hubungan pelabur syarikat di atau melalui pautan
.

Ulang tayang web akan tersedia selama 12 bulan melalui pautan yang sama di atas.

Sila lawati Laman Hubungan Pelabur Syarikat di https://ir.brbiotech.com/news-events/news-releases pada 30 November 2023 untuk melihat pengeluaran keputusan sebelum persidangan.

Mengenai Burning Rock

Burning Rock Biotech Limited (NASDAQ: BNR dan LSE: BNR), yang misinya ialah Mengawal Kehidupan melalui Sains, memberi tumpuan kepada aplikasi teknologi penjujukan generasi seterusnya (NGS) dalam bidang onkologi tepat. Perniagaannya terdiri daripada i) ujian pemilihan rawatan berdasarkan NGS untuk pesakit kanser stadium akhir, dan ii) pengesanan kanser awal berdasarkan NGS, yang telah melangkah melampaui bukti konsep R & D ke peringkat pengesahan klinikal.

Untuk maklumat lanjut mengenai Burning Rock, sila lawati: .

Kenyataan Selamat

Kenyataan pers ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini merupakan “kenyataan prospektif” dalam maksud Seksyen 21E Akta Bursa Sekuriti 1933, seperti yang dipinda, dan seperti yang ditakrifkan dalam Akta Pembaikan Undang-Undang Sekuriti Swasta AS 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “mengharapkan”, “masa depan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan”, “yakin” dan ungkapan serupa. Burning Rock juga mungkin membuat kenyataan prospektif secara bertulis atau lisan dalam laporan berkala kepada SEC, dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan-bahan bertulis lain dan dalam pernyataan lisan oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Kenyataan-kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Burning Rock, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan sedemikian bergantung kepada pengurusan terhadap jangkaan dan keadaan pasaran dan operasi semasa, dan berkaitan dengan peristiwa yang melibatkan risiko, ketidakpastian dan faktor-faktor lain yang sukar diramal dan banyak di luar kawalan Burning Rock. Kenyataan prospektif membabitkan risiko, ketidakpastian dan faktor-faktor lain yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa yang dinyatakan dalam mana-mana kenyataan prospektif. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan Burning Rock tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini mana-mana kenyataan prospektif akibat maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Hubungi: IR@brbiotech.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )