Boston Framers Membina Deck Atas Bumbung di Rumah Bersejarah Berusia 200 Tahun

Boston, Massachusetts Oktober 28, 2023  –  Boston Framers adalah syarikat pembinaan berpangkalan di Boston yang menyediakan perkhidmatan berkaitan dengan pemulihan rumah, reka bentuk rumah dan pemodenan. Syarikat pembinaan ini telah berada dalam industri sejak 2008 dan menyediakan perkhidmatan kelas teratas untuk setiap projek penambahbaikan rumah. Ia menjadi salah satu nama yang paling dipercayai di kawasan Boston yang lebih besar.

Baru-baru ini syarikat itu membina dek bumbung di tingkat ketiga sebuah rumah bersejarah berusia 200 tahun. Hasilnya yang menakjubkan meninggalkan pelanggan terkesan dengan dedikasi dan kepakaran yang ditunjukkan oleh pasukan Boston Framers.

Projek itu untuk sebuah kondominium di Walpole, MA dan termasuk dek getah rata 16’x16′ dengan pemandangan indah hartanah. Walau bagaimanapun, cabaran uniknya adalah bahawa ruang tingkat ketiga tidak mempunyai pagar yang mencipta ancaman keselamatan.

Ia mencabar untuk membina dek bumbung yang sepadan dengan struktur bersejarah baki kondominium manakala menyelesaikan isu keselamatan. Kondominium itu dibina di rumah bersejarah yang dibina pada tahun 1830. Di tingkat ketiga, terdapat lantai getah yang tidak mempunyai pagar untuk mengekalkan seseorang atau haiwan peliharaan daripada jatuh ke tepi. Kawasan 16’x16′ ini boleh digunakan, dan tempat yang sempurna untuk dek bumbung. Walau bagaimanapun, kebimbangan pemilik lain adalah dengan keupayaan struktur untuk menampung berat dek.

Rumah berusia 200 tahun itu mempunyai akses sempit untuk sampai ke tapak pembinaan. Di samping itu, reka bentuk dek juga memerlukan kelulusan jiran dan bandar.

Menyelaraskan setiap aspek projek, Boston Framers dan pasukannya yang terdiri daripada pakar profesional menyediakan penyelesaian yang termasuk menggantikan bumbung getah dan memasang lantai kayu TimberTech, pagar dan dinding privasi.

Akibatnya, kondominium menerima dek bumbung atas yang cantik dan kukuh secara struktur. Bukan sahaja pembinaannya berkualiti tinggi, tetapi reka bentuk dek juga sepadan dengan seni bina luaran 1800-an, menyesuaikan dengan sempurna dengan seni bina rumah berusia 200 tahun. Projek siap memberikan privasi tanpa mengorbankan gaya.

Pemilik kondominium dan pelanggan Boston Framers yang puas hati berkata: “Membina dek bumbung di atas rumah berusia 200 tahun perlu memastikan kekukuhannya struktur bersejarah sambil juga mengekalkan reka bentuk selari dengan gaya luaran abad ke-18. Boston Framers menyediakan setiap aspek. Dek saya adalah ruang luar yang menakjubkan dengan pemandangan. Saya tidak dapat lebih gembira.”

Pasukan projek Boston Framers, diketuai oleh Ruy Barbosa, mengurus setiap langkah, bermula dengan membangunkan reka bentuk, memastikan kestabilan struktur, dan memilih bahan binaan. Akibatnya, pemilik mempunyai dek bumbung yang rendah penyelenggaraan, kukuh dan selamat. Pelajari lebih banyak kisah kejayaan dan dapatkan semua maklumat di: pembinaan Boston Framers.

Completed rooftop deck building project

Media Contact

Boston Framers – Ruy Barbosa

contact@bostonframer.com

154 E Central St. Natick MA 01760

http://www.BostonFramer.com

Sumber :Boston Framers