Bitdeer Dilantik Sebagai Salah Satu Syarikat Pertumbuhan Terpantas Di Singapura 2024

(SeaPRwire) –   Bitdeer ialah syarikat blockchain pertama yang diberi penghormatan, menduduki tangga ke-6 daripada 18 dalam Kategori Perisian & IT dan ke-34 daripada 100 secara keseluruhan

SINGAPURA, 24 Jan. 2024 — Bitdeer Technologies Group (NASDAQ: BTDR) (“Bitdeer” atau “Syarikat“) , sebuah syarikat teknologi terkemuka di dunia untuk blockchain dan pengkomputeran berprestasi tinggi, hari ini mengumumkan bahawa ia telah dinamakan sebagai salah satu daripada . Anugerah tahunan ini diadakan oleh The Straits Times dan Statista dan mengiktiraf pelbagai firma yang dikenali untuk pertumbuhan pesat dan komitmen terhadap ekonomi tempatan.

Bitdeer juga merupakan syarikat blockchain pertama untuk menerima penghormatan itu, menduduki tangga ke-6 daripada 18 syarikat dalam kategori Perisian & IT dan ke-34 daripada 100 secara keseluruhan. Statista mengenal pasti lebih daripada 2,000 syarikat untuk menyertai pencalonan, mengkaji kadar pertumbuhan pendapatan secara kompaun dari 2019 hingga 2022 untuk menentukan kelayakan.

Matt Linghui Kong, Ketua Pegawai Eksekutif Bitdeer, berkomen: “Terima kasih kepada The Straits Times dan Statista atas pengiktirafan bermakna ini. Ini merupakan pengiktirafan cemerlang kepada keputusan cemerlang pasukan kami capai. Singapura merupakan pasaran penting bagi kami, dan kami mempunyai berita menarik di depan mata. Beberapa tahun lepas telah menjadi cabaran dan memberi kepuasan kepada pasukan kami. Ia menakjubkan untuk mengalami dan berkongsi hasil usaha kami.”

Menurut kedudukan itu, Bitdeer telah mencapai kadar pertumbuhan mutlak sebanyak 275.51% dari 2019 hingga 2022.

Bitdeer Named One of Singapore’s Fastest Growing Companies 2024 by The Straits Times and Statista

Tentang Bitdeer Technologies Group

Bitdeer merupakan syarikat teknologi terkemuka di dunia untuk blockchain dan pengkomputeran berprestasi tinggi. Bitdeer komited untuk menyediakan penyelesaian pengkomputeran yang menyeluruh untuk pelanggannya. Syarikat ini menangani proses yang rumit yang terlibat dalam pengkomputeran seperti perolehan peralatan, logistik pengangkutan, reka bentuk dan pembinaan pusat data, pengurusan peralatan, dan operasi harian. Syarikat ini juga menawarkan keupayaan awan lanjut kepada pelanggan dengan permintaan tinggi untuk kecerdasan buatan. Beribu pejabat di Singapura, Bitdeer telah menempatkan pusat data di Amerika Syarikat, Norway, dan Bhutan. Untuk maklumat lanjut, lawati .

Media Inquiries:
pr@bitdeer.com

Hubungan:

Hubungan Pelabur
Robin Yang, Rakan Kongsi
ICR, LLC
E-mel: Telefon: +1 (212) 537-5825

Hubungan Awam
Brad Burgess, Timbalan Presiden Kanan
ICR, LLC
E-mel: Telefon: +1 (212) 537-4056

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.