Bilibili Inc. Failkan Laporan Tahunan 2023 pada Borang 20-F

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, 27 Mac 2024 — Bilibili Inc. (syarikat “Bilibili”) (NASDAQ: BILI dan HKEX: 9626), jenama dan komuniti video terkemuka untuk generasi muda di China, mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (“SEC”) pada 27 Mac 2024. Laporan tahunan dalam format elektronik boleh diakses di laman hubungan pelabur syarikat di serta laman web SEC.

Bagi mereka yang lebih suka salinan cetak, Syarikat akan menyediakan laporan tahunan, mengandungi penyata kewangan disatukan yang diaudit, secara percuma kepada pemegang saham dan pemegang ADS atas permintaan. Permintaan hendaklah dialamatkan kepada Jabatan Hubungan Pelabur, Bilibili Inc., Bangunan 3, Pusat Guozheng, No. 485 Zhengli Road, Kawasan Yangpu, Shanghai, 200433, Republik Rakyat China.

Mengenai Bilibili Inc.

Bilibili ialah jenama dan komuniti video terkemuka dengan misi untuk memperkayakan kehidupan seharian generasi muda di China. Bilibili menawarkan pelbagai kandungan berasaskan video dengan All the Videos You Like sebagai proposisi nilainya. Bilibili membina komunitinya di sekitar pengguna berpotensi, kandungan berkualiti tinggi, pencipta kandungan berbakat dan ikatan emosi yang kuat di antara mereka. Bilibili memperkenalkan ciri “pelbagai percakapan”, satu fungsi komen langsung yang telah mengubah pengalaman menonton pengguna dengan memaparkan fikiran dan perasaan ahli penonton yang menonton video yang sama. Syarikat kini menjadi rumah yang menyambut pelbagai minat di kalangan generasi muda di China dan garis hadapan untuk mempromosikan budaya China di seluruh dunia.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Di China:

Bilibili Inc.
Juliet Yang
Tel: +86-21-2509-9255 Ext. 8523
E-mel:

Piacente Financial Communications
Helen Wu
Tel: +86-10-6508-0677
E-mel:

Di Amerika Syarikat:

Piacente Financial Communications
Brandi Piacente
Tel: +1-212-481-2050
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.