BF Labs, ‘Baby Shark BubbleFong Friends’ Global OBT Bermula

(SeaPRwire) –   SEOUL, KOREA, April 04, 2024 — BF Labs mengumumkan bahawa ‘BubbleFong Friends’ memulakan Ujian Beta Terbuka Globalnya (OBT) mulai 28 Mac.

”BubbleFong Friends” adalah permainan penembak gelembung klasik di mana watak-watak Pinkfong Wonderstar meletupkan gelembung bersama di bawah laut yang menyegarkan. Ketika pemain terlibat dalam dunia berwarna-warni ”BubbleFong Friends”, mereka akan terpesona dengan sensasi memuaskan meletupkan gelembung dan melihat kebimbangan mereka meleleh. Kawalan satu sentuhan permainan ini menjadikannya mudah bagi pemain semua umur dan tahap kemahiran. Sejak CBT terakhir, permainan telah ditingkatkan berdasarkan maklum balas dan pendapat banyak pengguna.

Sebelum memulakan OBT global, pra-pendaftaran dan pelbagai acara media sosial yang diadakan dari 18 Mac, dan memberikan ganjaran kaya seperti kotak random rakan dan barang dalam permainan, yang menarik bilangan pra-pendaftar yang signifikan. Khususnya, ”BubbleFong Friends” adalah permainan berasaskan Web 3.0 yang menyasarkan pasaran global, membolehkan pengguna menikmati permainan penembak gelembung di seluruh dunia, termasuk AS dan Jepun, serta Asia Tenggara.

Selain permainan utama, 101 Battle Royale Bubble Shooter, terdapat tiga mini-permainan, Permainan Penyamaan, Empat Segi, dan Othello, serta Tarikan Lot(kandungan pemilihan item), dalam OBT ”BubbleFong Friends”, dan dijangka akan menawan hati pengguna. Setiap watak dan rakan dalam permainan mempunyai kemahiran unik mereka sendiri, terutamanya apabila dipasang dengan tiga rakan kategori yang sama, yang mengaktifkan kesan kombinasi, jadi ia mengandungi banyak bahagian menarik. Satu acara kehadiran khas juga akan diadakan untuk menyambut OBT global, butiran lanjut boleh didapati melalui Medium rasmi ”BubbleFong Friends”.

Menurut pegawai rasmi dari BF Labs, “Kami gembira mengumumkan OBT global dengan banyak unsur dan peningkatan menarik bagi pengguna untuk menikmati, dan masih banyak lagi kemahiran dan kandungan yang belum lagi didedahkan, jadi sila bersedia untuk kedua-dua OBT dan Pembukaan Besar.”

Pautan Sosial

X:

Telegram:

Discord:

Medium:

Facebook:

YouTube:

Hubungan Media

Jenama: BFLabs

Hubungi: Pengurus Pasukan

E-mel: support@bubblefong.io

Laman Web:

SUMBER: BFLabs

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.