AWL Revolutionises Healthcare Logistics: CEO Rahul Mehra Advocates Advanced Technologies at CII NR Healthcare Summit

Rahul Mehra CEO AWL India

Gurgaon, Haryana 27 Oktober 2023  – AWL India, pemain utama dalam penyimpanan, memperlihatkan potensi transformasi teknologi maju dalam logistik kesehatan di Edisi Kelima Konvensyen Healthcare CII NR yang diadakan pada 11 Oktober 2023, di Hotel Eros, New Delhi. Encik Rahul Mehra, CEO progresif AWL India, mengagumkan hadirin sebagai penceramah utama, dengan menekankan bagaimana syarikat penyimpanan dan logistik sedang membentuk masa depan hospital dan infrastruktur kesehatan.

Industri kesihatan India akan berubah banyak. Ia dijangka berkembang sangat pesat, mencapai USD 275 Bilion dalam 10 tahun akan datang. Penggalakan ini, didorong oleh ekuiti swasta, pelaburan asing, dan kumpulan kesihatan antarabangsa, memerlukan penyelesaian inovatif untuk memenuhi permintaan yang meningkat untuk perkhidmatan kesihatan. Walau bagaimanapun, terdapat cabaran yang wujud dalam sistem. Cabaran ini termasuk sistem kesihatan awam yang tidak dibiayai dan kekurangan katil serta tenaga profesional perubatan, menekankan keperluan untuk strategi inovatif dan kerjasama segera.

“Dalam landskap kesihatan yang berkembang, syarikat rantaian bekalan memainkan peranan yang sangat penting dalam memastikan aliran sumber yang lancar, dengan itu membolehkan hospital memberi tumpuan kepada misi inti mereka: penjagaan pesakit. Di AWL India, kami memanfaatkan teknologi maju seperti RFID, IoT, dan Pembelajaran Mesin dalam amalan kami untuk merevolusikan penyimpanan. Dengan mengintegrasikan penyelesaian maju ini ke dalam logistik kesihatan, kami dapat menyemai jurang penting, mengoptimumkan rantaian bekalan, dan menyumbang secara ketara untuk membina infrastruktur kesihatan yang kukuh.”

Pendekatan inovatif AWL India selari dengan keperluan segera industri kesihatan. Berdiri di garis hadapan peningkatan rantaian bekalan kesihatan, AWL India memahami pentingnya teknologi RFID dan bagaimana ia boleh merevolusikan rantaian bekalan kesihatan. Dengan RFID, AWL India memastikan pengesanan tepat bekalan perubatan, mengurangkan kesilapan sehingga 99% dan meningkatkan kecekapan sebanyak 75%. Dengan mengoptimumkan rantaian bekalan kesihatan, AWL India menyumbang secara ketara untuk meningkatkan aksesibiliti kesihatan, memastikan penghantaran tepat sumber penting, dan akhirnya meningkatkan hasil rawatan pesakit.

Komitmen AWL India terhadap teknologi terpintar dalam sektor rantaian bekalan mencerminkan visi lebih besar untuk mentransformasi sektor kesihatan India. Dengan sentiasa menyelidik, melabur dalam inovasi, dan memacu penyelesaian rantaian bekalan yang cekap, AWL India bersedia membentuk masa depan penyimpanan dan logistik kesihatan.

Tentang AWL India:

AWL India ialah syarikat penyimpanan dan logistik perintis di garis hadapan inovasi teknologi. Menggunakan RFID, IoT, Pembelajaran Mesin, dan teknologi maju lain, AWL India telah merevolusikan industri rantaian bekalan, menetapkan piawaian baharu untuk kecekapan dan kebolehpercayaan.

RFIDCold StorageCold Storage

Hubungan Media

Tuan Rituraj Pankaj

rituraj@awlindia.com

+91-9899359989

AWL India Pvt Ltd, Vatika Atrium, TowerB, Ground Floor, Golf Course Rd, Sector 53, Gurugram, Haryana 122002

https://www.awlindia.com

Sumber :AWL India Pvt Ltd