Aurora Mobile Dipilih sebagai Pembekal Data Brand 2023 oleh Shenzhen Data Exchange

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Nov. 21, 2023 — Aurora Mobile Limited (NASDAQ: JG) (“Aurora Mobile” atau “Syarikat”) , penyedia utama perkhidmatan teknologi perhubungan pelanggan dan pemasaran di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah dipilih oleh Shenzhen Data Exchange sebagai Pembekal Data Brand 2023 pada konferensi ekosistem rakan kongsi terbaru mereka bertajuk “Mengaktifkan Potensi Unsur Data dan Mempromosikan Pembangunan Pasaran Berkualiti Tinggi”.

Wakil pembekal data dari seluruh negara menghadiri konferensi itu. Rakan kongsi dan pembekal perkhidmatan pihak ketiga berkongsi kes praktikal terbaru mereka di Shenzhen Data Exchange, mencerminkan pembangunan semasa pasaran unsur data dan bertujuan untuk mengaktifkan nilai data perusahaan melalui usaha bersama.

Sebagai salah satu pembekal data pertama Shenzhen Data Exchange, Aurora Mobile telah menyambungkan sistemnya dengan platform perkhidmatan perdagangan pertukaran. Dengan sistem pengurusan pematuhan yang ketat dan keupayaan tadbir urus data yang kuat, Aurora Mobile telah melancarkan pelbagai produk data miliknya di pertukaran itu, yang telah membantu banyak syarikat melepaskan vitaliti digital dan mengalokasikan faktor pengeluaran data dengan cekap, dengan itu meningkatkan produktiviti faktor keseluruhan.

Mendatang, Aurora Mobile akan terus memperdalam kerjasama dengannya dengan Shenzhen Data Exchange untuk menyediakan lebih banyak produk dan perkhidmatan data kepada syarikat-syarikat untuk memenuhi permintaan berterusan mereka terhadap, dan permintaan untuk, aplikasi teknologi data. Sementara itu, Aurora Mobile akan terus menjelajahi inovasi dalam perkhidmatan data dan aktif mempromosikan kemakmuran dan pembangunan pasaran unsur data.

Mengenai Aurora Mobile Limited

Aurora Mobile (NASDAQ: JG) ditubuhkan pada tahun 2011 merupakan pembekal utama perkhidmatan teknologi perhubungan pelanggan dan pemasaran di China. Sejak penubuhannya, Aurora Mobile telah memberi tumpuan kepada menyediakan perkhidmatan mesej yang stabil dan cekap kepada syarikat-syarikat dan berkembang menjadi pembekal perkhidmatan mesej mudah alih terkemuka dengan kelebihan pertama. Dengan permintaan pelanggan dan pertumbuhan pemasaran yang semakin meningkat, Aurora Mobile telah membangunkan solusi masa depan seperti Cloud Messaging dan Cloud Marketing untuk membantu syarikat-syarikat mencapai jangkauan pelanggan lintas saluran dan interaksi, serta teknologi pemasaran berpanduan data besar dan kecerdasan buatan untuk membantu transformasi digital syarikat-syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Selamat

Pengajuan ini mengandungi penyataan terhadap masa depan. Penyataan-penyataan ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” peruntukan Akta Pembaikan Liabiliti Sivil Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Penyataan terhadap masa depan ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “akan datang”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “yakin” dan penyataan serupa. Antara lain, Laporan Perniagaan dan kutipan pengurusan dalam pengumuman ini, serta rancangan strategik dan operasi Aurora Mobile mengandungi penyataan terhadap masa depan. Aurora Mobile juga mungkin membuat penyataan terhadap masa depan secara bertulis atau lisan dalam laporan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan-bahan bertulis lain dan dalam kenyataan lisan oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Penyataan-penyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk tetapi tidak terhad kepada penyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Aurora Mobile, merupakan penyataan terhadap masa depan. Penyataan terhadap masa depan melibatkan risiko dan ketidakpastian dalaman. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa penyataan terhadap masa depan, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: Strategi Aurora Mobile; Pembangunan perniagaan, keadaan kewangan dan keputusan kewangan masa depan Aurora Mobile; Keupayaan Aurora Mobile untuk menarik dan mengekalkan pelanggan; Keupayaannya untuk membangunkan dan memasarkan secara berkesan penyelesaian data, dan menembusi pasaran sedia ada untuk perkhidmatan pembangun; Keupayaannya untuk beralih kepada model perniagaan SAAS berasaskan iklan baru; Keupayaannya untuk terus mengekalkan atau memperkukuhkan jenama; Persaingan dengan pesaing semasa atau masa depan; Keupayaannya untuk terus mendapat akses kepada data mudah alih pada masa depan; Undang-undang dan peraturan berkaitan privasi data dan perlindungan; Keadaan ekonomi dan perniagaan secara global dan di China dan anggapan-anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana yang tersebut di atas.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Aurora Mobile Limited
E-mel: ir@jiguang.cn

Christensen

Di China
Encik Eric Yuan
Telefon: +86-10-5900-1548
E-mel: eric.yuan@christensencomms.com

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel: linda.bergkamp@christensencomms.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )