atai Life Sciences akan menyertai Persidangan TD Cowen Ke-44 Tahunan mengenai Kesihatan

(SeaPRwire) –   NEW YORK dan BERLIN, 28 Feb 2024 – (NASDAQ: ATAI) (“atai”), sebuah syarikat biofarma sisi klinikal yang bertujuan untuk mengubah rawatan gangguan kesihatan mental, hari ini mengumumkan bahawa pengurusan akan menyertai perbincangan panel di persidangan TD Cowen di Boston, MA, pada jam 12:50 petang ET pada 4 Mac 2024.

Siaran audio langsung perbincangan panel akan tersedia di bahagian Pelabur laman web atai di bawah . Satu salinan siaran web akan tersedia selepas acara langsung.

Mengenai atai Life Sciences
atai adalah sebuah syarikat biofarma sisi klinikal yang bertujuan untuk mengubah pemulihan rawatan gangguan kesihatan mental dan diasaskan sebagai tindak balas kepada keperluan yang ketara dan ketiadaan inovasi dalam landskap rawatan kesihatan mental. atai komited untuk membangunkan rawatan inovatif secara cekap untuk merawat depresi, kebimbangan, ketagihan, dan gangguan kesihatan mental lain.

Dengan menggabungkan sumber dan amalan terbaik, atai bertujuan untuk mempercepatkan pembangunan ubat-ubatan baru secara bertanggungjawab untuk mencapai perubahan tingkah laku yang bermakna secara klinikal dan berterusan dalam pesakit kesihatan mental.

Visi atai adalah untuk menyembuhkan gangguan kesihatan mental supaya semua orang, di mana-mana boleh hidup kehidupan yang lebih memuaskan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Maklumat Hubungan
Hubungan Pelabur:

Hubungan Media:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.