ATA Creativity Global Umumkan Penyampaian Laporan Tahunan dalam Bentuk Borang 20-F untuk Tahun Berakhir 31 Disember 2023

(SeaPRwire) –   BEIJING, 10 April 2024 — ATA Creativity Global (“ACG” atau “Syarikat”, Nasdaq: AACG), sebuah syarikat perkhidmatan pendidikan antarabangsa yang fokus menyediakan pengalaman pembelajaran berkualiti yang memupuk dan meningkatkan kreativiti pelajar, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunannya pada Borang 20-F bagi tahun yang berakhir pada 31 Disember 2023, dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”). Laporan tahunan itu boleh dicapai di laman sesawang hubungan pelabur Syarikat itu di di bawah seksyen yang bertajuk “SEC Filings.”

ACG akan menyediakan salinan keras laporan tahunannya bagi tahun yang berakhir pada 31 Disember 2023, secara percuma, kepada para pemegang saham dan pemegang ADSnya atas permintaan. Permintaan harus diarah kepada wakil IRnya yang dinyatakan di bawah, atau melalui e-mel ke .

Mengenai ATA Creativity Global

ATA Creativity Global merupakan sebuah syarikat perkhidmatan pendidikan antarabangsa yang fokus menyediakan pengalaman pembelajaran berkualiti yang memupuk dan meningkatkan kreativiti pelajar. ATA Creativity Global menawarkan berbagai perkhidmatan pendidikan yang terdiri secara primer daripada latihan portfolio, perkhidmatan pembelajaran berasaskan penyelidikan, kaunseling pengajian di luar negara, dan perkhidmatan pendidikan lainnya melalui jaringan pusat latihannya. Untuk informasi selengkapnya, sila kunjungi laman sesawang ACG di .

Untuk informasi selengkapnya tentang syarikat kami, sila hubungi individu-individu berikut:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Di Syarikat  Hubungan Pelabur
ATA Creativity Global  The Equity Group Inc.
Ruobai Sima, Ketua Pegawai Kewangan Carolyne Y. Sohn, Naib Presiden
+86 10 6518 1133 x5518 408-538-4577
   
  Alice Zhang, Associate
  212-836-9610