Aplikasi Estetik Membantu Perniagaan Kecil Mengekalkan Keunggulan Dalam Teknologi

Los Angeles, California 25 Oktober 2023  – The Aesthetic App meningkatkan cara negara membangun beroperasi dalam dunia yang didorong oleh kecerdasan buatan (AI). Laman sesawang saudaranya, The Aesthetic App, sudah HIDUP di https://theaestheticapp.online dan menyokong perniagaan kecil pelbagai jenis.

Sebagai AI maju di seluruh dunia perniagaan, perniagaan di negara membangun berjuang untuk terus hidup dan mengikuti perkembangan. Ketakutan terhadap AI, kekurangan sumber, pengetahuan, dan capaian kepada teknologi adalah halangan kompleks untuk dilalui. Diilhamkan oleh pengalaman perjalanannya dan ibunya yang seorang usahawan, Ousmane Sharif, seorang pembangun perisian dan pereka, mencipta The Aesthetic App untuk membantu pemilik perniagaan kecil menjelmakan operasi fizikal mereka dan memasarkan produk mereka kepada penonton antarabangsa yang lebih besar.

“Saya diilhamkan oleh ibu saya, Grace,” kata Ousmane Sharif. “Sebagai imigran Liberia, yang melarikan diri dari perang saudara di Liberia pada 1988, dia memulakan kehidupan di Amerika dengan menjual barangan bernilai $100 yang dibawanya dari Afrika. Ibu saya membiayai pengalaman perjalanan global saya supaya saya boleh belajar bagaimana orang lain mencari rezeki di seluruh dunia.”

AI sudah membuat langkah maju dalam bidang jualan dan runcit. Banyak kerja dapat diselesaikan lebih cepat dan murah, yang menghasilkan ketidakstabilan pekerjaan. Berikutan COVID-19, perniagaan telah belajar mereka mesti menyesuaikan dengan bekerja bersama AI dan bukannya melawannya. Sebagai contoh, pemilik perniagaan boleh gunakan AI untuk mencipta huraian produk untuk meningkatkan seni mereka atau laluan kerjaya pilihan.

“Saya mereka The Aesthetic App untuk membantu menyelesaikan isu kemiskinan di negara membangun,” kata Sharif. “Saya membina aplikasi ini untuk membantu perniagaan kecil agar tidak tertinggal oleh teknologi dan membantu perniagaan yang ingin mengurangkan kos tetap namun mengekalkan sentuhan manusia.”

Penjual di seluruh dunia boleh menjual produk mereka dari lokasi semasa dan dicari melalui aplikasi oleh pelanggan sedia ada dan baharu mereka. The Aesthetic App mempunyai antaramuka ramah pengguna dan menyediakan perkhidmatan pelanggan pakar. Peniaga boleh menukarkan gairah menjadi usaha perniagaan yang sebenar. Peniaga boleh mendaftar percuma di https://theaestheticapp.online dan memuat turun aplikasi dari Apple Store atau Google Play.

Pembeli boleh memuat turun dan menggunakan aplikasi juga. Pelanggan boleh mencari barangan pakaian, menukar kasut sukan, menemui teknologi wajib, perasaan muzik antarabangsa, lukisan dan kraf khas, dan produk dan perkhidmatan kecantikan.

Video tutorial akan datang ke laman sesawang untuk menunjukkan penggunaan gabungan AI dengan The Aesthetic App.

Mengenai Ousmane Sharif

Ousmane Sharif mengasaskan dan peribadinya mereka The Aesthetic App. Ikuti Sharif di Instagram (@ousmanesharif). Beliau adalah pemilik bersama sebuah gym boks, Profight Club, di Los Angeles, Calif.Sharif berlatih sebagai pemain tinju apabila tidak bekerja. Baru-baru ini, beliau berlatih bersama Manny Pacquiao, dermawan, bekas ahli politik Filipina, dan bekas pemain tinju profesional. EsNews Boxing mewawancarai Sharif untuk latihan bersama Pacquiao dua tahun lalu. Lihat Wawancara di YouTube di .

Hubungan Media

Ousmane Sharif

ousmane@theaesthetic.app

213-649-6989

The Aesthetic App

Sumber :The Aesthetic App