Agora, Inc. akan Laporan Keempat Suku Tahun dan Tahun Kewangan 2023 pada 26 Februari 2024

(SeaPRwire) –   SANTA CLARA, Calif., 08 Febuari 2024 — Agora, Inc. (NASDAQ: API), pelopor dan peneraju dalam teknologi keterlibatan masa nyata, akan mengumumkan hasil kewangan bagi suku keempat dan tahun fiskal berakhir 31 Disember 2023 selepas penutup pasaran AS pada 26 Februari 2024. Agora, Inc. akan menganjurkan satu panggilan persidangan untuk membincangkan hasil kewangan pada jam 5 petang Waktu Pasifik / 8 malam Waktu Timur pada hari yang sama. Butiran bagi panggilan persidangan adalah sebagai berikut:

Tajuk acara: Hasil Kewangan Agora, Inc. bagi 4Q 2023

Panggilan itu akan tersedia di

Pelabur yang ingin mengikuti panggilan tersebut perlu log masuk sekurang-kurangnya 15 minit sebelum siaran. Peserta boleh mendaftar untuk panggilan tersebut dengan pautan di bawah.

Sila lawati laman web hubungan pelabur Agora, Inc. di  pada 26 Februari 2024 untuk melihat siaran pendapatan dan slaid yang disertakan sebelum panggilan persidangan itu.

Mengenai Agora, Inc.

Agora, Inc. ialah syarikat induk kepada dua perniagaan bebas, Agora dan Shengwang.

Beribu pejabat di Santa Clara, California, Agora ialah pelopor dan peneraju global dalam Platform-as-a-Service (PaaS) Keterlibatan Masa Nyata, dengan menyediakan kepada pembangun antara muka pengaturcaraan aplikasi atau API yang ringkas, fleksibel dan berkuasa, untuk menanamkan suara, video, penyiaran langsung interaktif, sembang, papan putih dan keupayaan kecerdasan buatan masa nyata ke dalam aplikasi mereka.

Beribu pejabat di Shanghai, China, Shengwang ialah pelopor dan penyedia PaaS Keterlibatan Masa Nyata yang terkemuka di pasaran China.

Untuk maklumat lanjut tentang Agora, sila lawati:
Untuk maklumat lanjut tentang Shengwang, sila lawati:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

KONTAK: Kontak Pelabur:
investor@agora.io

Kontak Media:
press@agora.io