Affimed akan Menganjurkan Panggilan Persidangan Pelabur Memerhati Data Klinikal untuk Acimtamig (AFM13) dan AFM24

  • Tinjau data klinikal acimtamig dalam gabungan dengan sel-sel NK daripada sumbangan darah tali pusat yang dibentangkan di ASH 2023; berikan kemaskini kemajuan ujian LuminICE-203
  • Tinjau data klinikal untuk AFM24 dalam tumor pepejal
  • Panggilan persidangan/webcast pada Isnin, 11 Disember 2023 pada 1:30 petang PST / 4:30 petang EST / 22:30 CET

(SeaPRwire) –   MANNHEIM, Jerman, 04 Disember 2023 — Affimed N.V. (Nasdaq: AFMD) (“Affimed”, atau “Syarikat”), syarikat imuno-onkologi peringkat klinikal yang komited untuk memberi kembali keupayaan semula jadi pesakit untuk melawan kanser, mengumumkan hari ini bahawa ia akan menganjurkan panggilan persidangan pada 11 Disember pada 1:30 petang PST / 4:30 petang EST untuk meninjau data klinikal yang dibentangkan daripada ujian gabungan acimtamig dengan sel-sel NK yang berasal daripada sumbangan darah tali pusat semasa Persidangan Tahunan Ke-65 Persatuan Hematologi Amerika (ASH) di San Diego, CA. Semasa panggilan itu, Syarikat juga akan memberikan kemaskini data klinikal daripada ujian AFM24-102.

Panggilan persidangan akan tersedia melalui telefon dan webcast. Siaran audio langsung webcast panggilan akan tersedia dalam bahagian “Webcasts” di laman “Pelabur” laman web Affimed di . Untuk mengakses panggilan melalui telefon, sila gunakan pautan , dan anda akan diberikan butiran talian dan nombor PIN.

Nota: Untuk mengelakkan kelewatan, kami menggalakkan peserta untuk menyertai panggilan persidangan 15 minit sebelum masa bermula yang dijadualkan. Rakaman webcast akan boleh diakses pada pautan yang sama selama 30 hari selepas panggilan.

Tentang Affimed N.V.

Affimed (Nasdaq: AFMD) adalah syarikat imuno-onkologi peringkat klinikal yang komited untuk memberi kembali keupayaan semula jadi pesakit untuk melawan kanser dengan merealisasikan potensi yang tidak terpakai sistem imun semula jadi. Platfom ROCK® Syarikat membolehkan pendekatan sasaran tumor untuk mengenal pasti dan membunuh pelbagai tumor hematologi dan pepejal, membolehkan satu aliran program terapi tunggal dan gabungan yang dimiliki sepenuhnya dan bersama. Platfom ROCK® secara meramalkan menjana molekul pembangkit sel pengimbas semula jadi (ICE®) yang disesuaikan, yang menggunakan sel-sel imun pesakit untuk memusnahkan sel-sel tumor. Pendekatan inovatif ini membolehkan Affimed menjadi syarikat pertama dengan ICE® peringkat klinikal. Beribu pejabat di Mannheim, Jerman, dengan pejabat di Bandar Raya New York, NY, Affimed diketuai oleh pasukan pengalaman dalam bioteknologi dan pemimpin perubatan bersatu oleh visi berani untuk menghentikan kanser daripada pernah merosakkan kehidupan pesakit. Untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat, pasukan, aliran paip dan rakan kongsi, sila lawati: .

Hubungan Pelabur
Alexander Fudukidis
Pengarah, Ketua Hubungan Pelabur
E-Mail:
Tel.: +1 (917) 436-8102

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.