AENO sedang mentakrifkan semula reka bentuk mesra pengguna dan selesa dalam pemanasan rumah dengan Pemanas LED Pintar Ekologi Premium AENO

AENO Smart LED Heater

AENO, sebuah jenama terkemuka dalam peralatan rumah, memperluaskan julat produk pemanas pintarnya dengan pengumuman pelancaran model terbarunya yang sangat dinantikan: AENO Premium Eco Smart LED Heater.

Limassol, Cyprus Oct 3, 2023 ¬†–¬†AENO, sebuah jenama terkemuka dalam peralatan rumah, memperluaskan julat produk pemanas pintarnya dengan pengumuman pelancaran model terbarunya yang sangat dinantikan: AENO Premium Eco Smart LED Heater. Penambahan terkini yang mencengangkan kepada keluarga pemanas AENO, termasuk Pemenang Dua Anugerah Red Dot 2023 tahun ini – AENO Premium Eco Smart Heater, bukan sahaja telah mendefinisikan semula keselesaan.

AENO Premium Eco Smart LED Heater dilengkapi dengan paparan LED digital dan 4 butang baru. Anda meminta – kami mendengar. Skrin suhu (semasa dan ditetapkan oleh anda), butang mod SMART (untuk menghidupkan pemanasan berterusan atau menetapkan suhu bilik) untuk pemanasan cekap dan berjimat, butang suhu lebih tinggi dan lebih rendah, dan tentunya, butang kuasa aluminum terkenal. Kecerahan skrin LED boleh disesuaikan. Laraskan kecerahan skrin LED dan butang untuk mod malam dan tidur yang selesa. Pematian butang dan skrin secara automatik mungkin melalui pengaktifan dari aplikasi (sentiasa hidup secara lalai).

Dengan menyampaikan teknologi terkini dan kualiti tahap atas Eropah, AENO secara konsisten berada di barisan hadapan industri peralatan rumah. Pelancaran AENO Premium Eco Smart LED Heater menandakan detik bersejarah yang menarik bagi jenama ini kerana ia memperluaskan kategori produknya untuk memenuhi keperluan pengguna di seluruh dunia yang sentiasa berubah. Produk-produk ini adalah pemanas canggih yang menggabungkan pemanasan hemat tenaga dengan ciri-ciri konektiviti maju.

Reka bentuk mesra pengguna untuk pengalaman & keselesaan terbaik anda

Direka dengan campuran sempurna gaya dan fungsi, Pemanas Pintar LED Ekologi Premium AENO menawarkan pelbagai ciri pintar yang akan mengubah cara kita memikirkan pemanasan. Dilengkapi dengan sensor canggih (sensor jatuh, termostat dalam kabel, kawalan suhu panel) dan teknologi terkini, pemanas ini dengan mudah menyesuaikan diri dengan pilihan anda, memastikan keselesaan optimum pada setiap masa.

Unit paparan dan kawalan digital dengan lampu latar LED dan butang dibuat secara semula jadi sehingga anda boleh dengan mudah mencarinya dengan sentuhan walaupun dalam kegelapan. AENO memastikan anda tidak perlu mencari butang kuasa di belakang – hanya ulurkan tangan anda dan butang itu sendiri akan jatuh ke dalam jari anda. Semuanya sangat mudah untuk anda dan ibu bapa anda!

Padanan sempurna dengan mana-mana interior

Reka bentuk ultra nipis (hanya 11mm), bahan premium (aluminium anod), dan kecerahan paparan LED bergaya membuat pemanas ini menjadi objek idaman.

AENO Premium Eco Smart LED Heater tersedia dalam tiga pilihan warna: Putih Kilat, Hitam Mutiara, dan Kelabu Mulia (BARU) supaya anda boleh memilih padanan sempurna dengan interior anda.

Reka bentuk yang tidak kelihatan dengan panel kaca tempered ultra nipis sesuai dengan sempurna ke dalam mana-mana interior atau menjadi daya tarikan dan fokus utama untuk mata atau dengan senyap tersembunyi di dalamnya. Pengguna boleh memasangnya dengan cara yang mudah baginya dan sesuai dengan interiornya: di lantai atau dinding.

Pilih cara kawalan anda

Pengguna boleh memilih cara untuk mengawal peranti pintarnya mengikut pilihan dan kemudahan di sini dan sekarang: dari jarak jauh daripada aplikasi mudah alih, melalui pembantu suara, atau menggunakan paparan digital dan butang tetapan.

Dilengkapi dengan konektiviti Wi-Fi, peranti ini boleh dikawal dengan mudah melalui aplikasi mudah alih, membolehkan anda memantau penggunaan tenaga, menetapkan jadual, dan menyesuaikan suhu semuanya secara masa nyata. Buat jadual pemanasan rumah dan tetapkan suhu selesa terlebih dahulu dalam aplikasi semasa anda bekerja di pejabat.

Kawal dengan suara anda apabila anda berada di rumah (Google Home atau Amazon Alexa) atau cukup tetapkan mod yang diingini dengan butang bergaya dan menyenangkan untuk disentuh jika telefon tidak di tangan. Butang tetapan sebenar dan paparan digital membolehkan orang tersayang anda menggunakan pemanas walaupun pengguna aplikasi tidak berada di sekitar. Ini boleh menjadi sangat penting jika anda ingin menjaga generasi tua dalam keluarga anda.

Sama ada mengawal suhu melalui perintah suara atau menyesuaikan tetapan dari jauh melalui aplikasi telefon pintar, AENO memastikan anda sentiasa berada dalam kawalan, tidak kira di mana anda berada.

Mod kustom dan Pintar untuk penjimatan Tenaga

Salah satu ciri menonjol Pemanas Pintar AENO adalah keupayaan mereka untuk Mod SMART apabila diperlukan untuk mengekalkan suhu selesa yang boleh dikonfigurasi tanpa kehilangan elektrik ke udara. Katakan selamat tinggal kepada pagi yang sejuk dan ucapkan halo kepada rumah yang selesa dan mengalu-alukan setiap kali anda melangkah masuk pintu.

Semua model pemanas AENO lebih cekap daripada jenis pemanas dan kaedah pemanasan lain (pemanasan konveksi, penyaman udara, pemanasan lantai, pemanasan pusat).

Dengan cepat dan berkesan menggunakan keseluruhan 700+ Watt kuasa tanpa membazirkan haba dan wang. Suhu panel boleh diubah melalui aplikasi dari 120 darjah Celcius hingga 60 darjah Celcius, mengubah julat suhu dari 700W+ hingga 150W+.

Ia dua kali lebih cekap daripada pemanas konvensional. Setelah bilik dipanaskan pada suhu yang ditetapkan, pemanas secara automatik dimatikan, tidak membazirkan elektrik, sementara mengekalkan suhu bilik (dalam Mod SMART). Mengekalkan suhu bilik sentiasa lebih murah. Anda boleh menjimatkan tenaga dan wang serta kekal hangat sepanjang musim pemanasan.

Keselamatan dan Perlindungan

Keselamatan adalah keutamaan utama bagi AENO, dan AENO Premium LED Eco Smart Heater tidak terkecuali. Ciri keselamatan terbina dalam seperti kunci kanak-kanak, perlindungan terlebih panas, dan pengesan jatuh / terbalik (pemanas dimatikan jika jatuh, siren memaklumkan jika pemanas jatuh dan pemberitahuan dalam aplikasi dihantar) memberi ketenangan fikiran, membolehkan anda menikmati kehangatan tanpa risau tentang kemalangan.

Pemanasan sihat untuk kesejahteraan anda

Pemanas AENO tidak mengeringkan udara dan tidak membakar oksigen – ia bukan penyaman udara. Sangat penting untuk kesihatan anda. Pemanas tidak meniup udara – jadi tiada debunga atau debu beterbangan yang menjadikannya peranti yang hebat untuk orang yang alah debu. Pemanas AENO Premium LED Eco Smart yang senyap, tidak berbau, dan bebas debu adalah penyelesaian yang tepat untuk keluarga dengan kanak-kanak dan haiwan peliharaan.

“AENO sentiasa komited untuk meningkatkan kehidupan pelanggan kami melalui penyelesaian inovatif untuk pemanasan rumah,” kata Pengurus Pembangunan Perniagaan untuk Pemanas Andrei Kazennau. “Dengan pelancaran Pemanas Pintar kami, kami menaikkan tahap keselesaan dan kemudahan ke tahap baharu. Kami percaya bahawa pelanggan kami tidak layak mendapat apa-apa selain yang terbaik, dan kami berbangga dapat menyampaikan rangkaian produk luar biasa ini. Model pemanas kami adalah mahakarya reka bentuk produk, yang disahkan untuk generasi pertama model pemanas Eco Pintar Premium AENO oleh Anugerah Red Dot. Kami berharap model baru ini akan sama berjaya dan akan melengkapi kategori produk ini dengan memperluaskan pilihan untuk pelanggan. Kami bekerja dengan penjual runcit, studio seni bina dan reka bentuk dalaman, jadi kami terbuka untuk perbincangan untuk kolaborasi yang berpotensi!”

Pemanas Pintar AENO akan tersedia untuk pembelian bermula pada bulan Oktober di penjual runcit rakan kongsi dan platform dalam talian. Permulaan jualan adalah masa sempurna untuk menaik taraf sistem pemanasan rumah anda untuk rumah yang hangat dan selesa pada musim sejuk akan datang! Untuk mengetahui lebih lanjut tentang model baru, ikuti pautan ini.

Mengenai AENO & AENO Premium Eco LED Smart Heater

AENO adalah jenama peralatan rumah pintar yang muda dan dinamik, dicipta oleh pasukan jurutera antarabangsa yang sangat berkelayakan. AENO prihatin tentang pelanggan dan berusaha untuk sentiasa meningkatkan fungsi produk dan memperluaskan kemungkinan. Untuk meningkatkan nilai dan kualiti, serta mengoptimumkan laluan penghantaran logistik untuk rantaian runcit dan pengguna akhir, talian pengeluaran untuk pembuatan pemanas ekologi pintar premium beroperasi di Eropah, di Poland. AENO adalah sebahagian daripada portfolio jenama ASBIS Enterprises PLC, pengedar produk IT terkemuka di rantau EMEA, untuk pengedaran.