17 Education & Technology Group Inc. akan Laporan Kewangan Suku Tahunan dan Tahunan yang Tidak Diaudit bagi Suku Keempat dan Tahun Kewangan 2023 pada 20 Mac 2024

(SeaPRwire) –   BEKASING, 15 Mac 2024 – 17 Education & Technology Group Inc. (NASDAQ: YQ) (“17EdTech” atau “Syarikat”) iaitu syarikat teknologi pendidikan terkemuka di China hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku keempat dan tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 pada 20 Mac 2024 selepas penutupan pasaran Amerika Syarikat.

Pengurusan Syarikat akan mengadakan sidang media keputusan kewangan pada hari Rabu, 20 Mac 2024 pada pukul 9:00 malam waktu Timur Amerika Syarikat (Khamis, 21 Mac 2024 pada pukul 9:00 pagi waktu Beijing).

Sila ambil perhatian bahawa semua peserta perlu mendaftar terlebih dahulu secara atas talian sebelum panggilan untuk menerima butiran panggilan.

Pendaftaran Sidang Media Keputusan Kewangan

Sila ambil perhatian bahawa semua peserta perlu mendaftar terlebih dahulu untuk sidang media keputusan kewangan dengan mengemudi ke .

Setelah pendaftaran, anda akan menerima e-mel pengesahan yang mengandungi nombor panggilan peserta, dan nombor PIN. Untuk menyertai sidang media keputusan kewangan, sila panggil nombor yang anda terima, masukkan nombor PIN, dan anda akan disertai ke sidang media keputusan kewangan dengan serta merta.

Selain itu, siaran web langsung dan arkib sidang media keputusan kewangan juga akan tersedia di .

Mengenai 17 Education & Technology Group Inc.

17 Education & Technology Group Inc. ialah syarikat teknologi pendidikan terkemuka di China. Syarikat ini menyediakan penyelesaian kelas pintar di sekolah yang memberikan produk pengajaran, pembelajaran dan penilaian berasaskan data untuk guru, pelajar dan ibu bapa. Dengan menggunakan pengetahuan dan kepakaran yang diperolehinya daripada perniagaan di sekolah selama lebih satu dekad, Syarikat menyediakan penawaran SaaS pengajaran dan pembelajaran untuk melengkapkan transformasi digital dan pemodenan di sekolah-sekolah China, dengan fokus untuk meningkatkan kecekapan dan keberkesanan skop utama pengajaran dan pembelajaran seperti tugasan rumah dan pengajaran di kelas. Syarikat juga menyediakan produk pembelajaran berpandu sendiri untuk keluarga China. Produk ini menggunakan teknologi dan wawasan data Syarikat untuk menyediakan kandungan pembelajaran dan latihan yang ditujukan untuk meningkatkan kecekapan pembelajaran pelajar.

Untuk pertanyaan dan permintaan media dan pelabur, sila hubungi:

17 Education & Technology Group Inc.
Cik Lara Zhao
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.